Beyaz Sarımsı Akıntı Gebelik midir ???

direnbayan

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
296
190
323
Canlarım eşimle ve geri çekilme yöntemini kullanıyoruz. Adetim bittiği 8.günden itibaren koyu kıvamlı bembeyaz akıntı geliyor sonra bu akıntı sadece beyaz su gibi akıntım var devam eden.Gebelik belirtilerini taşıyorum göğüslerdeki şişlik damarlar dikkatimi çekiyor.kokulara karşı hassasiyet, bende mide bulantısı olmaz sadece yanma olur,hazımsızlık,gaz bunlar da var.Eşimde sen şişmeye başladın diyor. Adetime daha 1 hafta var test yapsam sonuç alamam. hepsi hamilelik belirtisi daha önce de adetten hemen sonra hamile kalan biri olarak sizce hamile miyim???

sanırım bebek istiyorsunuz öncelikle inşallah hamilesinizdir fakat bu saydığınız belirtiler mantar-enfeksiyon-mikrop kapma belirtilerine daha çok benziyor.

sanırım bebek istiyorsunuz öncelikle inşallah hamilesinizdir fakat bu saydığınız belirtiler mantar-enfeksiyon-mikrop kapma belirtilerine daha çok benziyor.

canım mantar ve mikrop kapmada hormonal belirtiler oluyor mu ?ben olmuyor diye biliyorum çünkü sadece vajinal mantar akıntı da değişime yol açıyor kaşıntı yanma gibi sebeler doğuruyor ama bende hiçbiri yok !!

cnm bendede beyaz akıntı geliyordu ama kaşıntı yoktu ilk defa böyle bişeyle karşılaşınca hamileyim zannetmiştim meğerse iltihap ve mantarmış halada kurtulamadım ne illetmiş böyle iltihaptan kurtulcam diye elma yağı kullandım oda içini tahriş etmiş artık kaşınıyor ama inş.sen hamilesindir değilsende hemen doktora git bence ihmale gelmiyor bu illet

kaşıntı yanma vs bende de hemen başlamadı
akıntıyla başladı illet mantar
yıllardır çekerim
dr bi git sen

kuzumm inşallah en kısa zamanda geçer haydi bakalım daha önce de hamilelik yaşadım böyle oluyordu aynı belirtiler var hamilelik belirtileri hormonal değişşim yaratır ve bende de hepsi var.ama mantar bu durumu yaratmaz fizyolojik olarak akıntı kötü koku yaratır.ben mantarı maydonoz ve soğan kürüyle hallettim sizlere tavsiyem bunlar ve de karbonatla yıkayın vajina ağzını.benim sorunum hamilelik belirtilerimi göz önüünde bulundurup yardımcı olmanız.teşşekkür ederim yazarsanız sevgiler

Umutlanıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok kötüdür. Buna kendini çok fazla alıştırmamaya çalış. Kesin sonuç alana kadar nötr ol derim..

Umutlanıp sonrasında hayal kırıklığı yaşamak çok kötüdür. Buna kendini çok fazla alıştırmamaya çalış. Kesin sonuç alana kadar nötr ol derim..

saol canım benim bakalım nasip tabiki ben ögrenciyim hala bilemiyorum
ama bugünlerde elim ayağım çekiliyor adet olucakmışım gbi ama olmuyorum eşimle kana gdicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…