Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz Saç :(

Zeynepp20

sen bu kalbe iyi geldin benden hiç gitme
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
2.679
3.375
158
Kızlar 30 yaşındayım ama saçlarımda yoğun şekilde beyazlar var 1 ay olmadan boyamam gerekiyor ama çok yoruldum bu durumdan .benim gibi olan arkadaşlar nasıl çözüm buluyorsunuz.

Sacımı sarı yaptığım için artık 2ay bekleyebılıyorum dip boyası için..

Kahverengı falanken 20 günde ışıl ışıl parlardı beyazlarım..simdi daha rahatım..

Acık renk kullanmanı tavsıye edebılırım anca..
Veya kuru sampuanların renkli olanları var..sprey seklinde..sacını yaptıktan sonra diplerine sıkıyorsun kamufle edıyor

Canım bildiğim kadarıyla cevaplamaya çalışayım.
Öncelikle beyaz saçı en iyi 20lik oksidan kapatıyormuş.Köpük, amonyaksız, organik vb boyalardan uzak dur.Bunlar beyazları iyi kapatmıyor, çabuk akıyor.
Beyazı çok olanlar genelde açık renkler veya röfle kullanıyorlar.beyazlar daha az belli oluyor böylece çıkınca.
Bir de beyaz çoksa atıyorum dore kumral saç istiyorsun, 1 kutu dore kumral, 1 kutu kumralla karıştırılıp boyanmalıymış.yani ana renk tonu ile karıştırarak kullanılmalıymış.
Rossmanda dip boya kitleri gördüm ancak kullanmadım.2 boya arasında bunlarla rötuş yapabilirsin.Yine saç maskaraları beyazı yoğun olanların imdadına yetişiyor.kuru şampuanların da saç rengine uygun olanları çıkmış, beyazları bir nebze gizlediği söyleniyor.

Kızlar 30 yaşındayım ama saçlarımda yoğun şekilde beyazlar var 1 ay olmadan boyamam gerekiyor ama çok yoruldum bu durumdan .benim gibi olan arkadaşlar nasıl çözüm buluyorsunuz.
saç ruju olduğunu duymuştum, saç maskarası da olabilir. Emin olamadım şimdi kozmetik mağazalarında satılıyor. Onunla saç diplerini anlık kapatabilirsin...

Saç ruju kullanıyorum ama yinede yetmiyor kızlar. Saçlarım çikolata kahve(çünkü en çok bu renk yakışıyor bana :) ama boyadiktan 2 hafta sonra ufak ufak çıkıyor beyazlar 2 haftada ruj maskara onlarla idare ediyorum en gec ayda bir boyuyorum saçlarımı.ama çok yoruldum

çok zor bir durum ablamın orjinal saçı küllü kumral ve çok yoğun beyazı var, hazır boyaların hiç biri beyazlarını kapatamadı, biraz araştırdık, transparan boya diye bir şey bulduk, bakalım yapan yer bulursa deneyecek.

benimde yoğun beyazlarım var takma kahküller baya işe yarıyor. saçlarımı yeni boyadığımda 2 hafta kahkülsüz sonra 2 hafta kahküllü kullanıyorum. 4 haftada bir boyuyorum

Ahhh ben 26 yasında olmama rağmen kafam beyaz dolu
Hep boyardım ve de senin gibi kahve tonlarına. Açık sevmem. Ama baktım ki olacak gibi değil, saćlarımı boşu boşuna boya ile yıpratmiyim; boyadığıma bile değmiyor diyerek kına yakmaya karar verdim. İnşallah bi 15 gün sonra falan kınaya başlayacağım. Koyu renkler tercihinde, ve saçlarım yıpranmasın durmadan boyaya boyaya diyorsan kımayı öneririm. Bildiğimiz yeşil kınaya kına taşı katarsan kızıl olmuyormuş rengi. Demli çay, zeytinyağı, yumurta vs ekleyip saçlarına uygulayabilirsin.

bende aynı dertten muzdaribim. benim saçlarım sarı renk evet koyu renge göre daha az göze batsada saçlarımın yarısı beyaz olduğundan kötü duruyr mecbur bende ayda bir boyuyorum. yukarı tükürsen byık aşağı tükürsen sakal derler ya aynen öyle çünkü açık renge boyayıncada bu sefer saç çok yıpranıyor benim gibi saç telleri ince ve saz saçınız varsa ne yapacağınızı şaşırıyorsunuz. şu renkli kuru şampuanlara bakacağım. kınayı ben eğer saçlarınız boyadan yıpranmasın diye yapacaksanız öneririm fakat byadan bıkan biri için kına daha zahmetli gelecektir. ben buurada bahsettiklerinizden sadece kuru şamğuanı denemedim. kına taşı saçı siyah yapar birde bence kına taşı saça zarar veriyor boya mı daha çok zarar veriyor kına taşımı derseniz kararsızım bu konuda.

benim de saçımın orta yerinde beyazım çok, saçlarım da çok koyu kumral. tembel olduğumdan boya, kına, ev yapımı bitkisel karışımlarla uğraşamıyorum. geçiçi saç ruju ve rimelleri de pratik gelmedi bana bir de çok sertleştiriyo saçı.
yeni keşfim daha doğrusu burdaki tavsiyelerden görüp sonunda bulup denediğim renkli kuru şampuan. sprey formunda olması çok pratik, güzel de kamufle ediyo beyazları. sertlik de diğerleri kadar değil hafif bi saç spreyi sıkmış gibi yapıyor saçı.aynı zamanda kuru şampuan oluşu yağları emişi de artı özelliği. şimdilik benim için en iyi çözüm bu. yine de denemeden almayın tabi herkesin beklentisi farklı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…