• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Beyaz Sabunu nasl kullanacam Salarm kee oldu.....?

destina0706

HAYATIMIN 3 ANLAMI
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
2.217
2
316
Antalya
Beyaz sabunun saçın boyasını akıttığını yazmış bir kaç arkadaş bende kullanayım dedim hatta sabundan sonra saç kremi uyguladım 2 kez ama saçım kazık oldu.benim saçlarım çok gür zaten.hiç tarayamadım kurutamadım bile.şimdi elimi değemiyom yapış yapış oldu.yeni çıktım banyodan.Sizce saçlarımı sabunladıktan sonra sampuanlasam sonra saç kremi yapsam gene etkisi olurmu sabunun.Beni aydınlatırsanız sevinirim.Çünkü 15-20 gün sonra saçlarımı boyatmak istiyorum saçımdaki koyu kahvenin biraz akması gerekiyor kuaförüm demişti.Beyaz sabunu öneren arkadaşlar beni aydınlatırsa sevinirim.:a015::enbuyukkk:

Vücudum için zeytinyağlı sabun kullanıyorum ve pamuk gibi oluyor :) saç içinde kullan dicem ama senin saçın kalın sanırım.

saçımda ki renk koyu kahve aynı siyah gibi duruyor arkadaşlar.ewet saçlarım kalın biraz şekle zor girenlerden.sizce ne yapayım sabun yapmasammı.kuaföre boyatcam ama saçının boyası akmazsa biraz açıçı şampuanla yıkarız demişti.bende ona gerek olmasın istiyorum.Şimdiden bilgileriniz için çok teşekkür ederimkaydirigubbakcemile5

sakın sabun sürme kafana bende öyle bir hata yaptım saçlarımda kepek yoktu kafam kepek doldu:(

ben sabun kullandım yağlı ince telli saç tipim var ve saçım 2-3 ay içinde aktı sabunla..kepekte olmadı keçe gibide olmadı..saçtan saça değişiyor demekki...ben önce sabunlayıp sonra şampuanladm uçlarına çok az krem sürdüm bazende sürmedim...memnundum beyaz sabundan..

ben sabun kullandım yağlı ince telli saç tipim var ve saçım 2-3 ay içinde aktı sabunla..kepekte olmadı keçe gibide olmadı..saçtan saça değişiyor demekki...ben önce sabunlayıp sonra şampuanladm uçlarına çok az krem sürdüm bazende sürmedim...memnundum beyaz sabundan..

boya siyah siyah akıyomu bildigin :uhm:

kahve kahve akıyor =) syahtı saçım ama bi anda simsiyah akıp gitmedi boya tabi..3 ay filan beyazla yıkadım tahmini uzun süre yani..

canım benimde hafif kahve akıyor çok belirgin değil tabi.ama ben 2-3 ay bekleyemem öle ya havalar iyice ısınmadan bu ay boyatayım diye düşünüyorum.yani renk tuhaf geldi.benim saçlarım normalde simsiyahtır.çikolata kahve ve sarı gölgeler vardı.şimdi koyu kahve boyadı kuaför ben şaşırdım ya sen yanlışlıkla siyahamı boyadım dedim.koyu kahvenin siyahtan farkı yokmuş.meğer.ama donuk duruyor.uzun süredir siyah kullanmayınca gözüme tuhaf geldi siyah.Halbuki ben siyah hastasıydım:)şimdi sıcak kahve ye boyatmak istiyorum kahve tonlar hoşuma gidiyor şu aralar.boyatcağım rengin resminide aldım bakalım tutarsa.2-3 renk vardı ben birini seçtim artık.neden anlamadım 30 yaşıma kadar siyahtan vazgeçemiyen ben 2 senedir siyaha alışamıyorum.noluyor banaaaa yaşlanıyormuyum kızlarr:uhm:

ben senelerdir sabun sürmüyorum saçlarıma benimde keçe gibi oluyodu sadece şampuan kullanıyorum boyalı saçı dahada keçe yapıyo sabun

Bende yeniden sabunla saç akıtma seanslarına başladım çünkü yanlış bir boya almışım ve saçım bakırdan kahveye döndü. Sabun olayını daha öncede denemiştim. Gerçi 2 sene boyunca çikolata kahve yaptığım için oturmuş renkde işe yaramadı yada ben dayanamadım ve kuaföre rengini açtırttım. İlk boyamada istediğim bakırı elde ettim ama sonraki boyamalarda olmadı ve en son kendim boya alıp boyadım oda kahverengi oldu :1shok:
Daha önce kullandığım sabun deneyimlerine dayanarak ilk kullandığım zaman benimde bonus kafa gibi yapış yapış bir saçım olmuştu ama daha sonraki denemelerde ya saç alıştı yada ben arkasından 2 şampuan 1 krem yapmaya başladım sanırım ondan saçım baya bir kendine geldi. Daha sonra zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım hatta o saçımı o kadar parlak yaptıki inanamamıştım. Şimdi dün akşam itibariyle yeniden sabuna başladım. ilk yıkamada gerçekden saç şaşırıyo heralde noolduğunu böyle bir kabarık yapış yapışşş oluyooo. Birkaç güne alışırım yeniden. yeterki şu kahve saçdan kurtuluym mafoldumben

ben bıraktım saçım bide özellikle kafam çok kötü oldu benim saçım gür birde banyodan sonra saç kurusa bile ağırlık yapıyordu ve gülle gibi bir kafayla dolaşmaya başladım.arkadan tekrar saçımı şampuan ve defalarca saç kremi yaptım ama saçım yatışmadı-tatlicadiarzu- yapış yapış ve çok ağırlaştı elim bile girmiyordu sonra zeytinyağlı sabun aldım rengi yeşil oluyor beyazını göremedim. ama onuda yapmadan kuaföre gidip saçımı açtırıp boyattım.

Bu akşam özellikle hacı şakirle öyle bir yıkadımki saçımı anlatamam. Sanırım 4-5 kez sabun ardından 3 şampuan ve krem yaptım. Sabunu köpürtmekle yetinmedim tabiki resmen kese yapar gibi kafama yedirdim yedirebildiğim kadar. Sonra şampuanların ardından bile saçım yumuşamadı. Duşdan çıktım inanın 2 saatden fazla oldu ama saçım kurumadı vede öyle bir sabunu bastırmışımki sanırım saçın bir bölümü resmen beyaz sabun artığı gibi saç tellerini komple beyaza boyamış :1shok: Abartmışım tabi birazcık...
Sabah sadece şampuanla yıkıycam, kurumuyorda saç acayip bişey oldu :bbo:

oooff iyi keselemişsin :1shok:kelebecik başın kaşınmıyormu ben acayip kaşınıyordum valla ben zaten 2 kere denedim ama sabunun sert etkisinden 10 falan kurtulmadı saçım boyatınca gitti o kazık gibi olan saçım

kafamçokkarıştı
oooff iyi keselemişsin :1shok:kelebecik başın kaşınmıyormu ben acayip kaşınıyordum valla ben zaten 2 kere denedim ama sabunun sert etkisinden 10 falan kurtulmadı saçım boyatınca gitti o kazık gibi olan saçım

Kaşınıyoo kısım kısım... Bide dünden belli saçlarım o kadar fazla kabardı ve taranmıyorki anlatamam. Bolca kremlememe rağmen bu sabah tarayamadım doğru düzgün. saçlarım hatur hutur bişey oldu. Ya yaptırdığım saç açma işleminin ve çok sık yapılan boya işlemlerinin acısı çıkıyor yada ben sabunu çok çok abarttığım için bu hale geldi yada fazla ve sık yıkamakdan elektrıklendi. -tatlicadiarzu-
Eve gelirken Body Shop'dan 2 ürün aldım. Biri maske ve sabaha kadar bekletiliyormuş. Diğeride kuru yada nemliyken uygulayabileceğim bir serum gibi bişey... Maskeyi uyguladım saçımı havluya sardım bekliyorum şuan :1ninca:
bu arada saçımın rengi sabunun yada çok aşırı yıkamamın etkisiyle bir miktarda olsa açıldı diyebilirim. Koyuluğu gitti ama aşırı yıkamakdan saçda saçlıkdan çıktı kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
canım bende burdan okuyup yapmıştım gerçekten acayip akıtıyo canım başka arkadaşlarımda denedi bende keçe falan olmadı saçım..
önce sabunladım bi güzel duruladım ...
sonra normal kullandığım şampuanla yıkadım
en sonda kremledim bişide olmadı
sen nasıl yaptın ki sadece sabunlamı yıkadın acaba?...

ewet benimde sadece 2 yakamada açılmıştı.o maskeler fayda ediyor bende geçen sene kullanmıştı satıcı bir bayan tavsiye etmişti ama ne olduğunu hatırlamıyorum.bayağı saçım toparlanmıştı onardığını farkettim.

canım bende burdan okuyup yapmıştım gerçekten acayip akıtıyo canım başka arkadaşlarımda denedi bende keçe falan olmadı saçım..
önce sabunladım bi güzel duruladım ...
sonra normal kullandığım şampuanla yıkadım
en sonda kremledim bişide olmadı
sen nasıl yaptın ki sadece sabunlamı yıkadın acaba?...

o keçe olması saçtan saça değişiyor saçın yapısına göre herkesde öyle olmayabilir ama başta demiştim ya benim saçım çok sık ve gür zaten.ondan ya da saçın yapısındandır

Back