- 2 Mart 2011
- 348
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar beyaz sabun kokulu parfüm arıyorum.Varmıdır böyle bir parfüm.Ben beyaz sabun kokusunu çok seviyorum da.Temizlik hissi veriyor insana.
Canım beyaz sabun kokusuna en yakını bvlgari blv =))Ben de tam anlamıyla bulamadım beyaz sabun kokulu parfümü
Hadi yaa bu kokuyu herkes bişiye benzetiyo.. :) İyice merak etmeye başladım bakmam lazım bu parfüme..Armani Code bana kesinlikle beyaz sabun kokusu gibi geliyor.
bana da beyaz sabundan ziyade çok unisex bi koku gibi gelmişti :)Hadi yaa bu kokuyu herkes bişiye benzetiyo.. :) İyice merak etmeye başladım bakmam lazım bu parfüme..
Evet unisex diyen daha cok bu koku icin dahaca dp ye gidemedim lorise gittim ama denemek istemedim ordan bu kokuyu dp dekinin cok iyi oldugunu duydum bide bargellodaki code a bakicam :))bana da beyaz sabundan ziyade çok unisex bi koku gibi gelmişti :)
Armani Code maskülen bir parfüm ama hafif sabunumsu kokusu da var. Ben de sabun kokusu alıyorum bu parfümdenbana da beyaz sabundan ziyade çok unisex bi koku gibi gelmişti :)
Bugün bakıcam armani code a
Baktım dün balım pek benim tarzım değil ya sevmedim..daha sen bakmadın mı kız ona evet azıcık maskülendir o fındığım
ben orgınalını kullandım bıtırdım tatlımsı ama bana gore yıne de farklı değil
chance gıbı degıl mesela
Baktım dün balım pek benim tarzım değil ya sevmedim..
Hafif bi maskulenlik var evet ama bal varmış içinde kokusunu bile almadım balın yani..
Hehehe olsun tecrübe oluyo fikir ediniyoruz işte en azından artık nası koktuğunu biliyorumdemiştim begenmiceğini =)))
çözdüm artık seni