Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu beyaz perde mi krem perdemi???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

Afrasyab

veni vidi vici :)
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2010
1.053
382
123
selam kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. evim için perde alıcam. perdeciye gittim kimse artık beyaz almıyor diye hep krem rengi modeller gösterdi. bikaç perdeciye daha gittim onlar da artık kimse beyazı tercih etmiyor dediler. ama krem hiç içime sinmiyor perde kirliymiş gibi görünüyor. koltuklarım yemek masam beyaz renkte. krem renkteki modeller daha ağır daha güzeldi. karar veremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

mobilyana ve halına uygun almak çok daha isabetli olur bence herkesin tercihinden ziyade :7:
mobilyan beyazsa krem perde elbet kirili gibi durur ...

kreminde tonları var tabiki :44:
bence çiğ beyazdansa
açık krem renk hoş olur :46:

farbela veya kenarlıkta kullanırsan niye güzel durmasın ki :34:

selam kızlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. evim için perde alıcam. perdeciye gittim kimse artık beyaz almıyor diye hep krem rengi modeller gösterdi. bikaç perdeciye daha gittim onlar da artık kimse beyazı tercih etmiyor dediler. ama krem hiç içime sinmiyor perde kirliymiş gibi görünüyor. koltuklarım yemek masam beyaz renkte. krem renkteki modeller daha ağır daha güzeldi. karar veremiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
beyaz mobilyaya beyaz perde harika durur.krem rengi kirli durur.onların :40::40::40::40::40: beyazın modası da asla geçmez.

duvarlarım açık gri tüller beyaz ve kutu kutu deseni var desenlerde hafif gümüş renk var güneşte parıldıyor.fonlarım toz pembe ve mürdüm dikine 2 renk. koltuklarım beyaza yakın gri beyaz desem bile olur :) mobilya henüz almadım ama parlak beyaz düşünüyorum belki içinde parlak beyazla birlikte ahşap renkte olabilir metal renkte olabilir.bence beyazın modası hiç geçmiyor hem evin içini aydınlık yapıyor.eski perdelerim krem renkti hiç sevemedim ev hep karanlık ama komşumda beyaz vardı ev ışıl ışıldı o yüzden yeni evime beyaz yaptırdım.sana da kesinlikle beyaz tavsiye ederim.koltuklarının modeline göre modern yada klasik bir desen seçersen güzel olur.evimin diğer aksesuarları ne renk ? fon düşünüyormusun ya da zebra gibi mekanizmalı ürünlerede bakabilirsin.sevgiler

benimde tercihim beyaz perdeden yana olurdu kesinlikle bende beyazı seviyorum ışıl ışıl:21:

başka perdecileri gez
benim yatak odam beyaz evin her yeri aynı olsun dye krem stor yaptırdım düşünmeden
beyazda krem pek şık durmuyor
kesinlikel beyaz sa mobilyan ve başka renk düşünmüyosan
ben beyaz derim
pişmanım krem yaptırdığım için

duvarlarım açık gri tüller beyaz ve kutu kutu deseni var desenlerde hafif gümüş renk var güneşte parıldıyor.fonlarım toz pembe ve mürdüm dikine 2 renk. koltuklarım beyaza yakın gri beyaz desem bile olur :) mobilya henüz almadım ama parlak beyaz düşünüyorum belki içinde parlak beyazla birlikte ahşap renkte olabilir metal renkte olabilir.bence beyazın modası hiç geçmiyor hem evin içini aydınlık yapıyor.eski perdelerim krem renkti hiç sevemedim ev hep karanlık ama komşumda beyaz vardı ev ışıl ışıldı o yüzden yeni evime beyaz yaptırdım.sana da kesinlikle beyaz tavsiye ederim.koltuklarının modeline göre modern yada klasik bir desen seçersen güzel olur.evimin diğer aksesuarları ne renk ? fon düşünüyormusun ya da zebra gibi mekanizmalı ürünlerede bakabilirsin.sevgiler

zebra hoşuma gitmedi mutfağa düşündüm sonra vazgeçtim. odayı yarı karanlık gösteriyor sanki. mobilyalarım hep açık renk. beyaz daha ağırlıklı. bugün dışarı çıkınca şöyle bi herkes ne renk kullanıyor diye bakayım dedim. gerçekten de krem kirli duruyor camlarda. ama beyaz hem temiz hem parlak duruyor. kesinlikle beyaz yaptırıcam.

mobilyan beyazsa beyaz al canım,
benimde şu an krem ama memnun değilim hemen sararıyor
beyazı daha çok seviyorum yıkanınca miss gibi oluyor içim açılıyor.

senin yerinde olsam beyaz da krem de almam ekru alırım ikisinin arası bir renk ne krem gibi kirli duruyo ne de beyaz gibi çiğ duruyo...

krem de mobilyana uygun değilse olmaz, ama ekru düşün bence. en uygunu ekru. benim perdelerim ekru, yatak odamınki beyaz, girdiğim zaman sinir oluyorum, en kısa zamanda değiştireceğim ben de, ekru ağır duruyor.

beyaz beyaz beyaz
beyaz beyaz beyaz
beyaz beyaz beyaz
beyaz beyaz beyaz
beyaz beyaz beyaz
beyaz derım gerısı bos ustune koyu bır renk fon perde tamam

Back
X