omaysaglam kötü kalp kötü yorum kötü enerji insana geri döner Kayıtlı Üye 31 Mart 2014 86 21 16 Şubat 2015 Konu Sahibi omaysaglam #1 Beyaz monttan siyak mürekkep lekesi nasıl geçer ? Arkadaşlar bildiginiz yol varsa yardimci olurmusunuz
Beyaz monttan siyak mürekkep lekesi nasıl geçer ? Arkadaşlar bildiginiz yol varsa yardimci olurmusunuz
MinikPiranha ~♥♥~ Kayıtlı Üye 28 Ocak 2014 8.398 17.406 16 Şubat 2015 Konu Sahibi omaysaglam #2 Siz geciremezsiniz uzerine kimyasal uygulamadan direk kuru temizlemeye gonderin.
in vino veritas in aqua sanitas Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2009 23.915 63.667 16 Şubat 2015 Konu Sahibi omaysaglam #3 hamidebasaraan .!.: Beyaz monttan siyak mürekkep lekesi nasıl geçer ? Arkadaşlar bildiginiz yol varsa yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Yıkamayın sakın, yıkarsanız imkansız olur. Kuru temizlemeye götürün, onlar halleder.
hamidebasaraan .!.: Beyaz monttan siyak mürekkep lekesi nasıl geçer ? Arkadaşlar bildiginiz yol varsa yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Yıkamayın sakın, yıkarsanız imkansız olur. Kuru temizlemeye götürün, onlar halleder.
S Salvia Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 14 Nisan 2013 1.698 1.921 16 Şubat 2015 Konu Sahibi omaysaglam #4 hamidebasaraan .!.: Beyaz monttan siyak mürekkep lekesi nasıl geçer ? Arkadaşlar bildiginiz yol varsa yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Benim de krem rengi deri ceketime bulaşmıştı, aseton döküp beklettim peçeteyle bastırdım öyle öyle çıkarttım. Aseton bu konuda etkili bir deneyin.
hamidebasaraan .!.: Beyaz monttan siyak mürekkep lekesi nasıl geçer ? Arkadaşlar bildiginiz yol varsa yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... Benim de krem rengi deri ceketime bulaşmıştı, aseton döküp beklettim peçeteyle bastırdım öyle öyle çıkarttım. Aseton bu konuda etkili bir deneyin.
arnir Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 9 Kasım 2012 13.684 7.409 16 Şubat 2015 Konu Sahibi omaysaglam #5 amywayın loc unu bir deneyin