Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu beyaz mobilyaya ne renk duvar olabilir???

merhabalar, kızım 2 yaşında ve odasını ayırma zamanı geldi. uzun araştırmalarım sonucu belis hayal genç odasının ( Belis Hayal Gen Odas | Gen Odalar | Mini ar Anne Bebek ocuk ) yatak+dolap+şifonyerini aldım. ama odayı ne renge boyatsak bilmiyorum. fikri olan var mı????

Beyaz renge krem veya kiz cocugu icin acik mor cok iyi gider rengi pek tarif edemiyorum ama cok sicak olur beyaz rekle canim...umarim mutlu huzurlu birsekilde yasar prensesin icinde:)))

aldıgın takım cok güzelmiş ben böyle bi takım almıs olsam kızım varsa pembe yada eflatun gibi bir renge oğlum varsa da maviye boyatırdım.beyaz herseye uyar nasılsa :1:

Beyaz renge krem veya kiz cocugu icin acik mor cok iyi gider rengi pek tarif edemiyorum ama cok sicak olur beyaz rekle canim...umarim mutlu huzurlu birsekilde yasar prensesin icinde:)))

amin inş. çok teşekkür ederim. salon tk mor, o yüzden farklı bi renk olsun istiyorum.

aldıgın takım cok güzelmiş ben böyle bi takım almıs olsam kızım varsa pembe yada eflatun gibi bir renge oğlum varsa da maviye boyatırdım.beyaz herseye uyar nasılsa :1:

pembe ve maviyi uzmanlar kesinlikle önermiyor. ben de hiç düşünmedim zaten. sarı, kırmızı tonları, yeşil, turuncu gibi sıcak renkler öneriliyor ve beyaza en çok uyan renk kese kağıdı rengiymiş. çocuk odasında nasıl olur ama ???

Back
X