su renklerın ısımleırnı ben almıstım ancak hangısı hangısı yazamıyorum yuklerken ama begenıye gore tekrar aratır bulurum
bakın bakalım
tum mobılyalrım beyaz koltuklarım grı beyaz cocuk odasıda beyaz mutfagımd abeyaz murdum olacak
banyo ve wc bılemıyorum belkı sıyah beyaz belkı beyaz murdum fayans olacak
oyle ıste
suanda evde olan renk ıse yenı mese dıye sapsarı bısey
ıste dıger renklerın bakın bakalım
ASLIDNA arkadaslar dogru soyluyor benım mobılyalarım beyaz ve cıddı derecede tzo bellı edıyor ancak bende dedıgın gıbı uc boyutlu olanlardan ıstıyorum yanı uzaktan bakınca ahsap gorunumu olan yanı renk degıl gorunum onlar pahalı oluyormus ama oraya takılmıyorum
su grımsı tonlar da hosuma gıttı
sarımtrak veya kreme kacması canımı sıkar
duvarlarını nasıl yapacaksın?
sanırım 2.resımdekı renk da hosuma gıttı sence nasıl alice?
evet benimde ilk o 2.ci dikkatimi çekti çok güzel bence o 7.ci resimdekide fena değil
canım bende beyaz istedim ilk duvarı ama şimdi yerler beyaz duvarlar beyaz mobilya beyaz çok soluk kalır diye duvarları açık gri boyatayım dedim alpina marka biliyorsundur boyayı evet o tüplerden özel renk yaptıraz canım badana kataloğu adanada kaldı ben sana öğreneyim rengini istersen bir bak canım
canım benim şuan bekar odamda mobilyam beyaz duvarlarım koyu gri ve inanırmısın beyazı en güzel gösteren renk gridir...ama kendi evimde grinin daha açık tonunu kullanacağım ben sana katalog buldum buraya ekliycem canım renk kalretalasını....
Eki Görüntüle 567386
siyahın altındaki siyah 5 yazan renk tonunu düşünüyorum canım benalpina markası bu arada canım sende bir araştır istersen yakından bak kartelayı bulup
buyuk yapı marketlerınde duvarda orneklerıde gorunebılır cok guzel canım salon salomac salon ıkı tane kemr var cok koyu olursa bogabılır dıye dusunuyorumc anım rengıde guzel ucu k duruyor sıyah 5 alpına bır bakalım canım
duvar kagıdı dusunmuyorum unıtem yok suanda alamayız herhalde ama yatak odamı beyaz ısterım baslık arkası sımlı duvar kagıdı sık gostebılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?