• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz kremsi akıntı

qisemm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2017
49
11
88
Merhaba. Biz bir buçuk senedir çocuk istiyoruz. Eşim geçen ay sperm tahlili yaptı. Biraz tembel dedi doktor. Biz de çakşır otu ile keçiboynuzu pekmezi kullanmaya başladık. Normalde her ay yumurtlama döneminde akıntım olur bu ay olmadı o gün ilişkiye girdikten sonra kasıklarımda batmalar oldu. 21. Gün gece mide ağrım oldu. Ertesi günler beyaz şeffaf akıntım oldu. 3 4 gün sonra yani bugün beyaz kremsi akıntım var. Ve ben artık çok gerginim. Bu ay da mı olmadı artık dengelerim de düzenim de bozuldu..sizce bu ay olmuş olabilir mi her ay ağrıyan göğüslerim bu ay pek ağırmıyor

Insallah olmusdur.bu ay bendede seffaf akinti hic olmadi hic bi sey anlamadim bende.sadece kati beyaz akintim oldu.bekle adet gecsin test yap baska turlu oyrenemessin canim

Teşekkür ederim İnşallah ikimiz de güzel hayırlı sonuçlar alırız bu ay

Kac gün var adetine canim..
Caksir otunumu suyunumu kullaniyorsunuz

Pazar günü adet günüm. İki şekilde kullanıyor. çakşır kökünü direk çağ olarak demleyip içiyor. Bir de tozunu bal ile karıştırıp yiyor

İçini ferah tut , olmuş tur inşallah, döllenme 1 hafta sürüyor , bu arada moralini yüksek tut

İnşallah Bazen mükemmel bir morale sahip oluyorum hayırlısı olsun hayırlı zmanda diyorum bazense canım çok sıkılıyor. İçten içe dayanamıyorum

Çok olmamakla birlikte devam ediyor adet günüm pazar günü ama her an olacakmışım gibi hissediyorum senin adetin ne zaman

Çok olmamakla birlikte devam ediyor adet günüm pazar günü ama her an olacakmışım gibi hissediyorum senin adetin ne zaman
Benim aslında baya geçti ama pko yüzünden anlayamıyorum göğüslerim sisince hasta olurdum 2 haftadır sis ama hala olmadım

Test yap canım ben olsam duramazdım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Test yap canım ben olsam duramazdım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Birkac gun önce yaptim ama cikmadi pko olanlarda 60 -70 gun sonra çıkabiliyormuş birkaç yerde okudum belki öyledir değilswde gelir inşallah hemen . Bebek için özel bir çalışmamız yok stres yok yani amams Allah verirse dünyalar benim olur

Sabır gerektiriyormuş. Stres olmaması çok iyi ben fazla yapıyorum. Allah gönlünüze göre versinin inşallah hayırlı haberler alırız

Merhabalar. Uzun süredir takip ediyorum,ilk kez yazıyorum. 1 yıllık evliyim. Çocuk düşünüyoruz. Bu ay adet gördüm ve biteli 6 gün oldu. Şuan genital kaşıntım ve kokusuz beyaz kremsi akıntım var. Sert değil,krem gibi. Özellikle tuvaletteyken artıyor :/ Sebebi ne olabilir mantar olsa kokulu akıntı olur diye biliyorum :/

Merhabalar. Uzun süredir takip ediyorum,ilk kez yazıyorum. 1 yıllık evliyim. Çocuk düşünüyoruz. Bu ay adet gördüm ve biteli 6 gün oldu. Şuan genital kaşıntım ve kokusuz beyaz kremsi akıntım var. Sert değil,krem gibi. Özellikle tuvaletteyken artıyor :/ Sebebi ne olabilir mantar olsa kokulu akıntı olur diye biliyorum :/
Enfeksiyon olabilir doktorunuza görünün.

Back