Öncelikle dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum bununla ilgili bir bolum bulamadım kusura bakmayın.
Dışarda arkadaşlarla kahve içmeye gitmiştik üstümde beyaz pantolon vardı pantolona kahve damlamış ama o an fark etmediğim için hemen müdahale edemedim eve gelince fark ettim. Hemen suya koydum leke yumuşasın diye ama lekeyi tamamen nasıl çıkarabilirim? Çamaşır suyu zarar verir mi?
Öncelikle dogru yere mi yaziyorum bilmiyorum bununla ilgili bir bolum bulamadım kusura bakmayın.
Dışarda arkadaşlarla kahve içmeye gitmiştik üstümde beyaz pantolon vardı pantolona kahve damlamış ama o an fark etmediğim için hemen müdahale edemedim eve gelince fark ettim. Hemen suya koydum leke yumuşasın diye ama lekeyi tamamen nasıl çıkarabilirim? Çamaşır suyu zarar verir mi?
Leke çıkarıcı deterjanlar oluyor sadece leke üstüne sıkıp bekletip yikiyorsunuz, o tarz bi deterjan çıkarır bence... Bir de bulaşık deterjanı döküp citilemeyi de deneyin, sonra deterjanı durulamadan yıkamaya atabilirsiniz
Ben direk yıkıyorum. 2, 5 saat yıkıuor birde ısı ayarıdamyğksek oluyor galiba lekeli olan şeyleri hep o ayarda yıkıyorum. Havlular falan mis gibi oluyor