Beyaz koltuklarla başı dertte olanlar

benim salon koltuklarım beyaz. oturma yeri ve kırlentleri hariç diğer yerleri deriden olşuyo. kumaşı leke tutmuyo Allah'tan. daha 3 aylık evliyim çay döküp söylemeyenmi ararsın çikolatalı pasta dökenmi ararsın. çocuğu yağmur yağmış balkona atlayıp sonra afedersin o pis ıslak ayaklarıyla koltuğuma atlarken anneside ona annesi kurban olsun diye sevenmi ararsın:) koltuklardan değilde pişkin misafirlerden bıktım:D
oturma odamın koltukları koyu kahverengi ama beyazlardan daha çok toz gösteriyo.

Merhaba arkadaşlar,
Evimde bulunan beyaz koltuk takımlarım malesef ki sildiğim günün haftası kirli beyaz oluyor:(.....sizce ne yapmalıyım?Döşemelerin rengini yeniden değiştirip kahverengi,sütlü kahve mi yaptırsam ya da koltuk şallarını mı denesem....karar veremedim bi türlü...Benimle aynı sorunu paylaşan ya da önerisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.....

Ayrıca kırlent de yaptırmak istiyorum....yer önerilerinizi de alabilirim

benimde koltuklarım beyaz suni deri ve çıldırmak üzereyim ,hiç bişey temizlemiyor bu koltukları ne tuhaf anlamadım..güya alırken bir ciflerim tertemiz olur düşüncesiyle almıştım..ama çocukta olunca tam rezillik..önerisi olan varsa bende konunun takipçisiyim..

bayanlar bende evimi tadilata sokmak üzereyim öncesinde biraz renk ve desen şekil araştırması yapıorum ve mutfağımıda koltuklarımıda beyaz istiorum..beyaz koltuk olarak ikeada satılan ektrop modeli etekli ve kılıfları yıkanan koltukları kullanan arkadaşlarım var..isterseniz orayada bir bakın yıkanabilmesi büyük avantaj die düşünüorum ama inşallah pişman olmam alınca..

beyaz tam bir başa bela..bende ne heveslerle almıştım 8ay önce, antilop leke tutmaz diye. ıslak elle dokunsan o bile kalıyordu..kimseye tavsiye etmiyorum..aldığım firmayla görüştüm değiştirdim en sonundaaa

bendede aynı durum soz konusuydu ılk sayfada arkadasın resmini koydugu koltuk sallarından aldım o siteden siparişle aldım cokda memnunum hatta bu kadar beklemıyordum sitede gorundugunden cok daha şık oldu kaliteli ürünler

Back
X