Beyaz koltuklarla başı dertte olanlar

Figolitaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
191
0
0
İstanbul
Merhaba arkadaşlar,
Evimde bulunan beyaz koltuk takımlarım malesef ki sildiğim günün haftası kirli beyaz oluyor:(.....sizce ne yapmalıyım?Döşemelerin rengini yeniden değiştirip kahverengi,sütlü kahve mi yaptırsam ya da koltuk şallarını mı denesem....karar veremedim bi türlü...Benimle aynı sorunu paylaşan ya da önerisi olan arkadaşların önerilerini bekliyorum.....

Ayrıca kırlent de yaptırmak istiyorum....yer önerilerinizi de alabilirim

canım benimde koltuklarım siyah çok toz tutuyor beyaz beyaz görünüyor, ben polar almayı düşünüyorum önümüz kış polar hem sıcak tutar hemde güzel görünür diye düşünüyorum. bi misafir geldiğinde kaldırmana bile gerek yok biliyosun moda şimdi. yaz geldiği zamanda keten tarzda şallar var onlardan alırız olur biter. beyaz koltuk süper durur ağır bir misafirin geldiği zaman kaldırsın örtüyü çocuklu misafirde kaldırmzsın olur biter, bence hiç bozma koltuklarını.

beyaz zor bir renk,çok güzel ama...Krem düşünebilirsin..Koyu renkleri pek beğenmiyorum ama sen beğeniyorsan kahve de olabilir.

canım benimde koltuklarım siyah çok toz tutuyor beyaz beyaz görünüyor, ben polar almayı düşünüyorum önümüz kış polar hem sıcak tutar hemde güzel görünür diye düşünüyorum. bi misafir geldiğinde kaldırmana bile gerek yok biliyosun moda şimdi. yaz geldiği zamanda keten tarzda şallar var onlardan alırız olur biter. beyaz koltuk süper durur ağır bir misafirin geldiği zaman kaldırsın örtüyü çocuklu misafirde kaldırmzsın olur biter, bence hiç bozma koltuklarını.

Doğru diyosun cnm ben de yataş da koltuk şalları gördüm onlardan alıcam sanıyorum olmassa da polarlara bakayım.Poları nereden almayı düşünüyorsun...benim beğendiğim koltuk şallarının resimlerini yükledim...

Eklentiler

• ${7D7D5C48-3B5C-4FB9-AD62-2E2922C84930}.webp
    ${7D7D5C48-3B5C-4FB9-AD62-2E2922C84930}.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 93
  • $koltuksaliavete.webp
    $koltuksaliavete.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 74
  • $USC-100.webp
    $USC-100.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 87
kare kare olan sanırım deri bak o çok hoş durur beyazın üzerinde. ben nerden alacağımı bilmiyorum bu şehire yabancıyım araştırıcam, birde benim koltuklarım siyah ve siyah beyaz yastıkları var mobilyamda beyaz o yüzden ben düz renk düz siyah yada gri almayı düşünüyorum tabi bulabilirsem. ikeada güzel modeller var dediler istanbuldasın madem bakabilirsin oraya.

benimde kırık beyaz koltuklarım sevgili kocem yüzünden o kadar açık renk aldıkalsanaalsanasmile
insanlar gelmeye oturmaya çekiniyor-tatlicadiarzu-
kabartma desenli polar aldım yazın örtlmez ama kış döneminde onu kullancam sanırımşakkıdı

benimde kırık beyaz koltuklarım sevgili kocem yüzünden o kadar açık renk aldıkalsanaalsanasmile
kabartma desenli polar aldım yazın örtlmez ama kış döneminde onu kullancam sanırımşakkıdı

yaz içinde keten şallar var bende şimdi polar alacam yaza keten inşallah.

Poları nereden aldın cnm? bi kumaşcıdan alsam ,sanıyorum kenarlarını katlamak gerek değil mi?bir de kayma yapar mı polar....bilmiyorum...ama kışın çok sıcak duracağı kesin....

kare kare olan sanırım deri bak o çok hoş durur beyazın üzerinde. ben nerden alacağımı bilmiyorum bu şehire yabancıyım araştırıcam, birde benim koltuklarım siyah ve siyah beyaz yastıkları var mobilyamda beyaz o yüzden ben düz renk düz siyah yada gri almayı düşünüyorum tabi bulabilirsem. ikeada güzel modeller var dediler istanbuldasın madem bakabilirsin oraya.

Bu hafta sonu gideyim ikeaya..umarım bulurum

Poları nereden aldın cnm? bi kumaşcıdan alsam ,sanıyorum kenarlarını katlamak gerek değil mi?bir de kayma yapar mı polar....bilmiyorum...ama kışın çok sıcak duracağı kesin....
kumaş pazarından aldım canım ölçüsüne göre kestirdim ,
kenarını alanda kıvırmadım sökülmez kötüde durmuyor.:delphin:
hem polar kaymaz :1rolleyes:

polar mefruşatçılarda satılıyor metre işi
benim koltuklarımda düz açık mavi...üzerine kaplan desenli polar örttüm şık duruyor
misafir gelince kaldırıyorum

polar bazı döşemelerden kayıyor ama benimki nubuk olduğu için pek kaymıyor ben memnunum

ay bende simdi siparis vermistim koseli beyaz deri koltuk takimi ama okuyunca gozum korktu temizlik acisindan...

bilmiyorumkismile bnm de koltuklarım beyaz ben 6 ayda bıktım,, bu koltuktan yıkamak dert kılıfları geçirmek dert bidee yetmezmiş gibi iskelet kısmını da silmek gerekiyor .. evim beyaz kırmızı az da siyah renkten olusuyor şimdi koltukları koyu füme yapmayı düsünüyorum halılarım kırmızı sehpa beyaz, perdelerimde kırmızı siyah koyu füme :)

Eklentiler

• $070720101423-1.webp
    $070720101423-1.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 66
bilmiyorumkismile bnm de koltuklarım beyaz ben 6 ayda bıktım,, bu koltuktan yıkamak dert kılıfları geçirmek dert bidee yetmezmiş gibi iskelet kısmını da silmek gerekiyor .. evim beyaz kırmızı az da siyah renkten olusuyor şimdi koltukları koyu füme yapmayı düsünüyorum halılarım kırmızı sehpa beyaz, perdelerimde kırmızı siyah koyu füme :)

Ben de değiştiricem döşemelerini ama astarı yüzünden pahalı oluyor malesef kimafoldumben örtü alayım dedim,aldım ama o da koltukların üzerinden kayıyor çünkü deri koltuk....offf offf belki sahibinden com da satarım bilmiyorum:( napsamkafamçokkarıştı

beyaz koltuk açık renk koltuk başa belamı kızlar bende açık renk istiyodum ama vazmıgeçeyim?

Benim köşe takımımda beyaz.az önce sildim.her misafirden sonra siliyorum zaten.ama benimki deri o yüzden kolay çıkıyo kiri.arap sabunu bire bir derilere tavsiye ederim.

benim salon koltuklarım beyaz. oturma yeri ve kırlentleri hariç diğer yerleri deriden olşuyo. kumaşı leke tutmuyo Allah'tan. daha 3 aylık evliyim çay döküp söylemeyenmi ararsın çikolatalı pasta dökenmi ararsın. çocuğu yağmur yağmış balkona atlayıp sonra afedersin o pis ıslak ayaklarıyla koltuğuma atlarken anneside ona annesi kurban olsun diye sevenmi ararsın:) koltuklardan değilde pişkin misafirlerden bıktım:D
oturma odamın koltukları koyu kahverengi ama beyazlardan daha çok toz gösteriyo.

Back
X