• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beyaz Koltuk Takımı Kullanmak

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Selam kızlar :3:
Koltuk takımı ve mobilyalarımı aldım ama rengine henüz karar veremedim. Sizce beyaz koltuk takımı kullanmak çok mu zor? Kullanıp da pişman olan ya da memnun kalan var mı?
Yeni gelin evi olacağı için bembeyaz koltuklar istiyorum önerir misiniz?
:31:
kumaş da şu Eki Görüntüle 922943

Son düzenleme:
Aslında bu birazda kumaş yapısı ile ilgili.Silinebilir yıkanabilir olursa daha kolay olur.
Tabii ki kahverengi bir koltuk gibi olmuyor ama benim gibi çok seviyorsanız,almalısınız.
Benimkinin üst minderlerinde ki kumaşlar makinede yıkanabiliyor,koltuğun kendisi de halı yıkama makinesiyle yıkanıyor ve mis : )

Aslında bu birazda kumaş yapısı ile ilgili.Silinebilir yıkanabilir olursa daha kolay olur.
Tabii ki kahverengi bir koltuk gibi olmuyor ama benim gibi çok seviyorsanız,almalısınız.
Benimkinin üst minderlerinde ki kumaşlar makinede yıkanabiliyor,koltuğun kendisi de halı yıkama makinesiyle yıkanıyor ve mis : )

leke tutan bir kumaşmış öyle dediler. tabiki silinebilir ama çıkmıyor kumaşlar.tam beyaz da değil aslında kırık beyaz. resmini yüklüyorum sizce kullanımı rahat olur mu :26:
halı yıkama makinesi yada buharlı makinelerle temizlenir mi acaba :44:
$20133136bd2450c-edf1-4a6f-b2d7-6f72e67e553e.webp

tatlım benimde koltuklarım beyaz leke tutmayan ama kullanımı biraz zor birde biz tek oda yaptık hep orda oturuyoruz.sanırım çocuk olunca ya renklı kumaşla kaplatıcaz yada ayrıca oturma odası yapıcaz.en azından yıkanabilen bir türden seç içinde kalsın da istemem ama$DSC00614.webp

Benim de arkadaşımın koltukları krem renkli leke tutmayan kumaş. Çok pişman ve kullanımının çok zor olduğunu söylüyor. Çocuk da olunca koltuklarla çok sıkıntı yaşamış. Tekrar düşünün derim.

bende çocuk filan olunca kirlenir mi diye korkuyorum.
aynen bende tek oda yapıcam ama kahverengi yada gri filan yapıp iç karartıcı bi oda olsun istemiyorum
hiç karar veremedim :44:

Canım konunu okuyunca cevap yazmak istedim ben enza Homedan beyaz köşe takımı aldım ve herkes çok beğendi.hem kılıfları fermuarlı ve makinede yıkanabiliyor.memnunum ben kirlenmesin die de koyu renk almayı düşünmedim salonum ferah ve zevkime göre olmalı çünkü.
ve yeni gelin evi beyaz pembe turkuaz cıvıl cıvıl olmalı:)

Canım konunu okuyunca cevap yazmak istedim ben enza Homedan beyaz köşe takımı aldım ve herkes çok beğendi.hem kılıfları fermuarlı ve makinede yıkanabiliyor.memnunum ben kirlenmesin die de koyu renk almayı düşünmedim salonum ferah ve zevkime göre olmalı çünkü.
ve yeni gelin evi beyaz pembe turkuaz cıvıl cıvıl olmalı:)
aynen bu konuda katılıyorum yeni gelin evi dediğin iç karartıcı koyu renkler olmamalı :40:
tek korkum üzerine bişey dökülürse halı yıkama makinesiyle veya buharlı makinelerle temizlenir mi? Çünkü benimkinin çıkarılabilir kılıfları yok :44:

Kumaşının özelliği nedir bilmiyorum ama genelde anında müdahelede iz kalmıyor canım temizleniyor.

Ben beyaz koltuk sevmiyorum açıkçası. Yani ne bileyim.Ben üstüme bile beyaz giydiğimde oturmak hiç içimden gelmiyor kirlenecek diye. Bir de koltuklarım beyaz olsa oturamam ben üstünde :ssz:
Ama siz bilirsiniz tabi. Sizin içiniz nasıl rahat edecekse .

Back
X