DAYLONG kullanabilirsin. Fazla pahali da degil. 60 faktorluk olani. Tenin cok mu beyaz bilmiyorum ama ben esmerim, daylong surunce tatilde bile yanmiyordum. hemde ozelligi butun gun korumasi. o yuzden adi Daylong. bnce sende de ise yarayacaktir.
DAYLONG kullanabilirsin. Fazla pahali da degil. 60 faktorluk olani. Tenin cok mu beyaz bilmiyorum ama ben esmerim, daylong surunce tatilde bile yanmiyordum. hemde ozelligi butun gun korumasi. o yuzden adi Daylong. bnce sende de ise yarayacaktir.
baya beyazım canım
60 ı bulamadım canım 50 var
Ben de cok beyaz tenliyim yandim mi kizariyorum ben yazin bile uzun kollu giyiyorum artik çareyi böyle buldum...iyi bir krem varsa banada söyleyin
Canım ben de Vichy 50 spf kullanıyorum. Onu sürmediğim günler kıpkırmızı oluyor ellerim yüzüm ve kaşıntısından yara yapıyorum artık.. Ben memnun kaldım Vichy'den..
canım ürün şu bu olur mu acaba Vichy Capital Soleil Spf 50+ Yüz ve Vücut Sütü 300 ml Capital Soleil Spf 50+ Yüz Kremi
Bu set güzelmiş bence..
vücut sütü dediği ile kremin farkı nedir biliyor musun canım ya gündelik sürsem kollarıma falan ?
Vücut sütü günlük kullanım için canım, her gün sürebilirsin.
Bende beyaz tenliyim (bildiğin pamuk)ve hiç sevmiyorum bronzlaşmayı. Urfa'ya giderken oriflame sol güneş kremi (50 faktör) kullanmıştım. Aslında hiç güvenmiyordum çok da ucuza almıştım (20 tl) ama beklemediğim derecede iyi sonuç aldım. Sizde nasıl etki eder bilmiyorum. Şuan sebamed (50 faktör) kullanıyorum