• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mutfak Dekorasyonu Beyaz inci mobılyalarım

markasını bılmıyorum cnm hıc bakmadımda ama bunların hepsını nakıt 8,500 e bırakdılar

ayy canım benim çok güzel güle güle kullan bizim burdaki bi mağazada da var bu mobilyanın yatakodasının aynısı ve ben o mobilyaya aşığm çok beğeniyorum iyi günlerde kullan yakın tarihte bende başka beğenemessem gidip onu alırım çok güzel çünki..evinin resimlerini de görmek isterim evde nasıl duru görüntüsünü merak ettim

:91:
ayy canım benim çok güzel güle güle kullan bizim burdaki bi mağazada da var bu mobilyanın yatakodasının aynısı ve ben o mobilyaya aşığm çok beğeniyorum iyi günlerde kullan yakın tarihte bende başka beğenemessem gidip onu alırım çok güzel çünki..evinin resimlerini de görmek isterim evde nasıl duru görüntüsünü merak ettim
saol canım ınş senınde begendıgın olur.evım daha yerleşmedı 28 hazıranda gelıcek mobılyalarım ınsallah cekıcem evımıde :26::nazar:

canım hepsi derken nasıl yani bu mobilyalar evgörde var inci yemek odası ve yatak odası şuanda sadece yatak odası 5.000 ?? bende bunları almak istiyorum bayadır bakıyorum nereden aldınız siz? ya da bazı parçalarımı eksik anlayamadım?

yok hepsı dahıl parcaları ben yatakodası yemek odası ve koltuk takımı bırde gunluk L koltuk 8500 e aldık duzceden nakıt aldık yanı

ayyy...bukadar karşıma çıkabilrdi ancak!!bizim burda dün bu yatak odası takımını sordum,4000 tl falan dediler...:S sen bu fiyata hesini çok iyi almışsn canm!!güle güle otur öncelikle!! mağazanaın adını verebilr misin acaba güzelim yaa??? valla o fiyatlara yapılıyosa düzceye bile giderim...nekadar uzak olursa olsun...ço güzel hepsi,Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin:)

ayyyy hepsi çok çok güzel ve şık allah ağız tadıyla güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah birde fiyatı ne kadar acaba

çok güzeller güle güle kullan canım:nazar::nazar: markalarını yazabilir misin peki bazıları çok hoşuma gitti :17::17::17::17::17:

hepsi çoooook güzel arkadaşım özellikle yatak odan ve kırmızı kösene bayıldım tıpkı benım almayı hayal ettiklerim:61::61::61:

Kırmızı-siyah-beyaz uyumunu yakalamışsın canım ve bence gayet şık seçimler yapmışsın.

guzel dogru tercıh günlük oturma odam ıcın bunun benzerını aldık rengı kırmızı ve sıyah yapılıyor :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:[/QUOTE]

Back
X