- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
aa üstü çok güzel detayları
amin cnmMerhabalar herkese
Beğendiğim içerilerinde kendimi hayal ettiğim gelinlikleri paylaşmak istedim herkesin vardır bir beyaz düşü benim biraz fazla bir değil birden çokRabbim herkese bir gün giymeyi nasip etsin inşallah
Mutim o senin güzel görüşün kuzumYahu bu kız çok zevkli Allahımmmmm
Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu banaÇok nefis modeller var, ben bile beğendim :)
Evet canım çok benziyor zevklerimizMutim o senin güzel görüşün kuzumDemek ki zevklerimiz aynı
Teşekkür ederim beğenmene çok sevindim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Gelinlik hiç gezmedim bakmadım Mutim keşke yardımcı olabilseydim öyle bir modeli varsa dene göre alerji oluyor mu yine tüh kötü bir şeymiş ya zaten stresten kızarıyoruz döküyoruz ne diyeyim inşallah çözülür bu sorunYa kuzular benim bi problemim var, cildim çok hassas tüller küpürler inanılmaz alerji yapıyor ve hemen kızarıyorum. zaten bembeyaz olan vücudum bayrak gibi kırmızı beyaz oluyorOmuzlarımdaki askılar alerji yapıyor. Straplez daha rahat ama ben giymek istemiyorum straplez. Gelinlikçi antibakteriyel tüllerden kullanırız dedi ama öyle bişey var mı ki? Ne yapcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?