Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebeğim çok gazlıydı ve fön sesi hariç uyumazdı ama ben ara ara sessiz uyutarak arada ninni ile arada pış pış ile uyutarak o döngüyü kırdım. Şimdi 7 aylık geceleri sessiz uyuyor ilk dalarken açıyorum sonra kapatıyorum. Gündüz uykularında ninni, pış pış veya beyaz gürültü hep açık dış sesleri maskelesin diye.Bebeğim 3 bucuk aylık beyaz gürültü yani fön makinesi sesine uyuyor sürekli açık bu alışkanlıkmı yapmıştır böyle olupta bıraktıran varmı
Beyaz gurultuyu ben de kullandim. İlk 6 ay kadar kullanmisimdr heralde. Yan evimizde tadilat vardi ilk basladigimda bebegim sicrayarak uyaniyordu. O sekilde basladik. Sonra baktim huzurlu uyuyor devam ettim. Sonra uyku sirasinda olagan seslere de artik alismasi gerektigini dusunup biraktim. İlk baslarda disardan gelen kopek kedi sesi yada cocuk sesi, benim evdeki tikirtilarim vs bunlara irkiliyordu uyurken fakat bikac gun icinde saniyorum olagan kabul etti ve alisti. Sonrasinda uyku sirasinda duydugu rutin seslere uyanmamaya basladi. Hatta yan evimizde kucuk irk bi kopek aldilar, Allah'ım nasil havliyor. Havada yaprak ucuyor, bu ucan yapraga havliyor. Duvarlar bir oldugu icin sanki evin icinde havliyor. Ben uyanirdim sabah onjn havlamasina, oglum uyanmazdi. Yani birakinca bir iki gun uyanmalar irkilmeler olabilir ama cok cabuk adapte oluyorlar. Tavsiyem beyaz gurultu isini cok uzatmadan dogal seslere alistirmaniz.Bebeğim 3 bucuk aylık beyaz gürültü yani fön makinesi sesine uyuyor sürekli açık bu alışkanlıkmı yapmıştır böyle olupta bıraktıran varmı
Dimi çok zorlamıştır sizi alışkanlık yapıyor dışardasa arıyormu sesi belli bişeyden sonra bede bıraktırmayı düşünüyırum 4. Aydan sonra sıkıntı seslere alışması lazımŞu an çocuğum 2 yaşında. Doğduğu zamanlar beyaz gürültü ile uyuttum. Hiçbir şekilde beyaz gürültüsüz uyuyamıyor. Öyle alıştı öyle devam etti hatta bırakmak için çok denedik alışamıyor
Gündüz hiç uyuyamıyor sessiz çümkü illaki dış sesler oluyor irkiliyor sakinleştiriyor bide bu sesler bebekleri gerçekren fayda görüyoruz ama alışınca sıkıntı işteBebeğim çok gazlıydı ve fön sesi hariç uyumazdı ama ben ara ara sessiz uyutarak arada ninni ile arada pış pış ile uyutarak o döngüyü kırdım. Şimdi 7 aylık geceleri sessiz uyuyor ilk dalarken açıyorum sonra kapatıyorum. Gündüz uykularında ninni, pış pış veya beyaz gürültü hep açık dış sesleri maskelesin diye.
Teşekkür ederim bende yavaştan azaltıcam yoksa ilerde çok zorluk yaşarım seslere adapte olması lazım kendi kendine uykuya dönmesini öğrenmesi lazımBeyaz gurultuyu ben de kullandim. İlk 6 ay kadar kullanmisimdr heralde. Yan evimizde tadilat vardi ilk basladigimda bebegim sicrayarak uyaniyordu. O sekilde basladik. Sonra baktim huzurlu uyuyor devam ettim. Sonra uyku sirasinda olagan seslere de artik alismasi gerektigini dusunup biraktim. İlk baslarda disardan gelen kopek kedi sesi yada cocuk sesi, benim evdeki tikirtilarim vs bunlara irkiliyordu uyurken fakat bikac gun icinde saniyorum olagan kabul etti ve alisti. Sonrasinda uyku sirasinda duydugu rutin seslere uyanmamaya basladi. Hatta yan evimizde kucuk irk bi kopek aldilar, Allah'ım nasil havliyor. Havada yaprak ucuyor, bu ucan yapraga havliyor. Duvarlar bir oldugu icin sanki evin icinde havliyor. Ben uyanirdim sabah onjn havlamasina, oglum uyanmazdi. Yani birakinca bir iki gun uyanmalar irkilmeler olabilir ama cok cabuk adapte oluyorlar. Tavsiyem beyaz gurultu isini cok uzatmadan dogal seslere alistirmaniz.
Öyle yapacağım bakalım uykuya geçmesini çok kolaylaştııyodu bakalım ne olacak hep uyumaya direniyor 4. Ay atağındanOğlumda başlangıçta kullandım sonra uykusu düzene girdi uyku öncesi durumları değişti bıraktı gitti hiç öyle düzenli kullanmadık.
Şimdi kızımda eğer misafir varsa, sokakta binada gürültü varsa açıyorum, ne açınca rahatsız ne kapatınca, yine de çok yüksek sesle acyorsan uykuya dalmaya başlayınca sesi azaltarak kapat, günden güne de azalt sesi, kisildikca o ritme de alisir bırakması daha kolay olur
Bir süre beyaz gurultuyle uyuttum gündüz kapatınca uyanıyordu. Gece Tam dalınca kapatiyordum.4- aylık gibi bu" pışpış "a daha sonra" pışpışlı eeeeee " daha sonra dandini dandini dastana yada başka ninniler en sonda arttik 1,5-2 yaşdan sonra çocuk kitap okumalı seslere evrildi şuan 3,5 yaşında kısa çocuk kitaplari okuyan sesle uyuyor Spotify de var bu dediklerim.Bebeğim 3 bucuk aylık beyaz gürültü yani fön makinesi sesine uyuyor sürekli açık bu alışkanlıkmı yapmıştır böyle olupta bıraktıran varmı
Evet mesela başka bir eve götürdüğümde uyumuyor asla. Kendi uyku ortamı olacak beyaz gürültü kesinlikle olacak. Onun dışında ya arabada uyur ya bebek arabasında uyur başka türlü uyumaz asla.Dimi çok zorlamıştır sizi alışkanlık yapıyor dışardasa arıyormu sesi belli bişeyden sonra bede bıraktırmayı düşünüyırum 4. Aydan sonra sıkıntı seslere alışması lazım
Bende denicem sağolunBir süre beyaz gurultuyle uyuttum gündüz kapatınca uyanıyordu. Gece Tam dalınca kapatiyordum.4- aylık gibi bu" pışpış "a daha sonra" pışpışlı eeeeee " daha sonra dandini dandini dastana yada başka ninniler en sonda arttik 1,5-2 yaşdan sonra çocuk kitap okumalı seslere evrildi şuan 3,5 yaşında kısa çocuk kitaplari okuyan sesle uyuyor Spotify de var bu dediklerim.