beyaz eşyada canımı sıkan şey...

fb341

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2010
934
45
318
İstanbul
Daha önce sohbet başlığına açtım konuyu ama yanlış yer açtığımı farkettim tekrar yazıyorum belki kusura bakmayın lütfen ama gerçen birçok kişiden fikir almak istiyorum yorumlarınızı bekliyorum.

Öncelikle beyaz eşyalarının tümünü inox alıp da çamaşır makinesini beyaz alanlar neden böyle tercih yaptılar mesela öğrenebilir miyim?

Arkadaşlar ben beyaz eşyalarımın hepsini inox aldım bir tek çamaşır makinemi beyaz aldım mutfak dolabının içine girecek diye. Ama makinem sığmadığı için dolap kapakları çıkarılmak zorunda kalındı. İnoxların içinde beyaz makine sırıttı tabi ne yapabilirim banyoda yerimde yok. Sizce örtü diktirmek hoş olur mu. Örtüyü de hiç sevmiyordum sizce mutfak dolaplarının rengi akçaağaç kırık beyaz bir çamaşır makinesi örtüsü nasıl duracak mutfakta hiç değilse rengi görünmez diğerleri inox olarak görünür.

Yeni ev kuracağım için bu pürüzler çok canımı sıkıyor:uhm:

canım ilk önce örtü olacakmı olmayacakmı buna akarar verelim. bence örtüden baska bir care yok gibi.

örtü olacak mı olmayacak mı derken ne demek istediğinizi anlamadım. Örtüden başka çare bence de yok gibi hiç bişey gelmiyor aklıma ama işte canımı sıkan örtü nasıl durur mutfağım şık olacak gerçekten bozar mı o şıklığı ne biliyim örtüyü pek sevmiyorum ama dolap rengine uygun örtü nasıl durur ki?

şuan artı değişim olmaz kurlumu yapılmış gibi anladım ben.
pazarlarda satılan çamaşır makinesi örtülerinden değilde
masa örtüsü tarzı kare bir örtüyü serebilirsin üzerine
alt kısımlarda biraz beyaz görünür ama çok da sıkıntı yaratmaz gibime geliyor

makine kuruldu adamlar çalıştırıp gitmişler hemde içi su bile yedi yani değiştirmezler ki
nişanlımla farklı yerlerdeyiz ben uzağa gelin gidicem beyaz eşyalar eve geldiğinde bakardım ki sığmıyor hemen bunu tekrar paketleyin makineyi inoxla değiştiricem derdim ama işte benim olmamam böyle oldu.
çok canımı sıktı herşey pürüzsüz olsun istiyor insan.

lepicim canım masa örtüsü gibi birşey atarsam daha çikin durmazmı alttan yine beyaz beyaz çıkar. Pazardan değilde şöyle perdecilerden falan mı alınır örtü yada diktirsem mi.
Yani örtülü birşekilde çirkin dururmu bilmiyorum ki off

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama böyle şeyleri dert etmek çok garip geliyo bana.. nedir ki yani zamanla insanın gözü alışır gider maksat beraber olmak huzurlu olmak... bu benim düşüncem tabi

ya arkadaşlar kusura bakmayın ama böyle şeyleri dert etmek çok garip geliyo bana.. nedir ki yani zamanla insanın gözü alışır gider maksat beraber olmak huzurlu olmak... bu benim düşüncem tabi
ağzına sağlık dostum
eşler arasında uyum olunca ev ne kadar uyumsuz olursa olsun cennet oluyor,benim evim benim gözümde cennet gibi saray gibi köşk gibi,
beyaz olsa ne olur gümüş olsa ne olur.
ALLAH sağlık huzur mutluluk versin gerisini koyversin...
böyle küçük şeylerle tadını kaçırma derim güzel bir başlangıç yap en önemlisi bu.vereliniortak

bence renkli ip perdelerden çift kat içini çok göstermeycek şekilde krem rengi böle birasda ısıltılı bi örtü yaptırablirsin perdecilere

Canım olmadı gri renk bir jelatin al, makineni dikkatlice o jelatin ile kapla. Dikkatlice yaparsan güzel olur diye düşümekteyim:) Ya da 15 gün dolmadıysa memnun kalmadım bahanesi ile iade et grisini alırsın :)

hiç dert etme canım bence; çok güzel stickerlar var beyaz eşyaların yüzeylerini kaplamak için, siyahlı grili hafif mutfağına uyan bir desende kaplarsan hem çok şık olur hem uyum sağlar inox'a. örtü fikri bana hiçsıcak gelmedi, örtüyü sevmeyen biriyim :)

hım bu hiç aklıma gelmemişti stickerlerin beyaz eşyaya özel olanlarının da var olduğunu bilmiyordum bi bakayım. Kesinlikle örtü bana göre değil çok mecbur kalırsam kullanırım

sticker en güzeli bencede
mutfak ve inox a uyumlu hale getirebilirsin

buarada sade çöp kutularına da ayrı bir renk veriyor havalanıyor:)
haberiniz olsun sıkılan eşyasına sticker yapıştırsın:d

bende senın gıbıyim yenı ev duzdugum ıcın hıcbışıde kusur olmasın herşey yerlı yerınde kalsın ıstıyor ınsan. senı anlıyorum ama şuan için düz sade hoş bi örtü almaktan başka çaren yok gibii.ilerde eşini edip satarsınız belkı ınokslardan alırsn uzulme.. sıkma canını allah başka dert vermesın :)

makinenin dışına güzel şık yapıştırmalardan yapıştırırsan o beyaz sırıtması gidecektir, hepsini gri alıp, makineni neden beyaz aldığını da anlamadım gerçi ama, böyle bir çözüm uygun olabiir.

Bencede örtüyü sakın düşünme derim.... En kötü ihtimal yerinde olsam iade ederim bir şekilde memnun kalmadım diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…