Beyaz eşya önerisi istiyorum

Sidelya4121

Kanatlarım Var Ruhumda
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2017
222
50
98
33
Beyaz eşyalarımı değiştirmek istiyorum buzdolabı bulaşık set üstü alıcam kullandığınız memnun kaldığınız ürün önerisi olan var mı (marka fark etmiyor)

Son düzenleme:
biz, teyzem, halam, anneannem hepimiz buzdolabinda bosch kullaniyoruz cok memmnunuz.

Canım biz hotpoint ariston aldık almaz olaydık fırın ocak ve buzdolabı iyi çıktı ama bulaşık ve çamaşır makinesi tam bir fiyasko ne alırsın bilmiyorum ama hotpoint kesinlikle alma
Beyaz eşyalarımı değiştirmek istiyorum buzdolabı bulaşık set üstü alıcam kullandığınız memnun kaldığınız ürün önerisi olan var mı (marka fark etmiyor)

bulaşık makinesi siemens
buzdolabı samsung (çok ucuz ama kullanışlı bir model)
çamaşır makinesi profilo (çok ucuz ama gayet rahat bir model)

çılgınlar gibi araştırmıştım her birini fiyat kalite paritesi açısından

Beyaz esya biraz sans isimi ne..
Tv ve bulasik makinem vestel tv 10 yilda 2 kere tamir gördü , bulasik mkinem 7 yildir hic bi sorun yasamdm.
Camsir makinesi,buzdolabi, firin., supurge arcelikti dolap birkaç kezbozuldu supurge tanirden beri gelmedi.ca

Tüm beyaz eşyalarım bosch ve 6 yıldır kullanıyorum bi defa bi aksilik yaşamadım çok şükür.. şiddetle tavsiye ederim.. annem kayınvalidem görümcem de bosch kullanıyo ve onlar da çok memnun.. ( kayınvaldem ve görümcem önceden arçelik kullanıyodu benden sonra onlar da değiştirdi ve önceden niye bu markayı almamışız demişlerdi )

Edit : küçük ev aletlerinde de philipsi tavsiye ederim.. hepsi taş gibi ve işlevlerini hakkıyla yerine getiriyolar..

Samsung beyaz eşyalarım ve çok memnunum. Ankastrem de simfer. Gayet güzel hiç sıkıntı yaşamadım hiçbirisiyle alakalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…