Beyaz Eşya Konusunda Yardım... (Bosch)

_Sevdamxx_

Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2014
220
37
Merhaba Kızlar,

Uzun süredir Beyaz eşyalarımızı Arçelikten almayı düşünüyorduk ama burda herkes Bosch Bosch Bosch dediği için, fikrimizi galiba değiştirdik. Bize lazım olan, Ankastre ürünler, Sanırım normalleri mutfağımıza olmaz (Buzdolabı ve Çamaşır makinesi hariç). Fırın/Ocak/Davlumbaz ve Bulaşık makinesi ankaste olacak. Bana bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Çok pahalı olmayan ama memnun kaldığınız ürünler konusunda yardım eder misiniz?

benım beyaz esyalarım arcelık ve cok memnunum bıde bulasık makınasını ankastre setı olarak almayın dıyolar kucuk oluyomus bılemıyorum tabı kullanmadım gorumcem tekadan davlumbaz fırın ocak ve bulasık makınasını almıstı makınayı kullanamadı sevıs tabakları bıle sıgmıyodu makınaya dusun artık

Arçelikte istediğimiz ürünler biraz tuzlu Biz herşeyi kendimiz alacağımız için, bakıyoruz kesemize göre şeyleri...

Mutfağım bu, buna normal bulaşık makinesi olur mu ki? :/

yanı bılemıyoum ama olculer genelde standart oluyo yaa fıyatlar tuzlu ama bı omurde kullanıyosun ama karar senın tabı kı yınede

Benim tüm beyaz eşyalarım Bosch
Ankastre setim şu ;

Henüz kullanmadım ama 1 ay sonra kullanıcam inşallah
Herkes memnun Boschtan ama sen bilirsin
İçine hangisi siniyorsa onu almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…