• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz eşya fiyat

Bosch çamaşır, bulaşık, buzdolabı, set üstü ocak aldık 4,300 tuttu pazarlıkla 4000 indirdik bi fotoraf makinesiyle mikrodalgayıda hediye aldık şanslımıyım neyim :15:

Senet yapıyorlar canım, Biz Senet İle Aldık, Sadece Üstüne ürün başına 150-250 TL Fark koyuyorlar malesef...
Tabi oda mağazasına göre...

samsungta senet yapıyolar mı acaba :26: biz bi yere sorduk televizyona senet yaptırınca 5 bin lira fazlaya denk geliyo fiyatından arkamıza bile bakmadan kaçtık ordan :53:

samsungta senet yapıyolar mı acaba :26: biz bi yere sorduk televizyona senet yaptırınca 5 bin lira fazlaya denk geliyo fiyatından arkamıza bile bakmadan kaçtık ordan :53:

:53: 5 Bin Lira mı... Şaka gibi.
Samsungta yapıyorlar canım, daha 1 ay oldu alalı.
Evet üstüne fark alıyorlar ama bu kadarda olmaz fark.
Normal fiyatı neydi peki? Yeni çıkan model falan mı. 5 Bin lira fazla ne demek ya...
Onda kesin bir hata vardır canım.
Genelde mağazalar ürün başına 150-250 TL fark koyuyorlar...

Ben tüm beyaz eşyalarımı Arçelik'ten aldım. Bunlar nakit fiyatları, bizim aldığımız yer senet ile taksit yapıyordu. Ama tabi fiyat o zaman değişiyor. Biz televizyonumuzu da LG aldık, ilk baştan beri Samsung olarak düşünmüştük hatta ev sinema sistemini samsung almıştık ama, LG'nin ekran özelliğinin kırılmaz olması, Samsung'un ise ekranının çok hassas olması bizim fikrimizi değiştirdi.Televizyonumuzu da Teknosa'dan 3.000 TL'ye aldık.

Ankastre fırın: 700 TL

Ankastre ocak :900 TL
Davlumbaz :1400 TL
Bulaşık Makinası :1300 TL
Çamaşır Makinası :2000 TL
Buzdolabı :3100 TL

:53: 5 Bin Lira mı... Şaka gibi.
Samsungta yapıyorlar canım, daha 1 ay oldu alalı.
Evet üstüne fark alıyorlar ama bu kadarda olmaz fark.
Normal fiyatı neydi peki? Yeni çıkan model falan mı. 5 Bin lira fazla ne demek ya...
Onda kesin bir hata vardır canım.
Genelde mağazalar ürün başına 150-250 TL fark koyuyorlar...

televizyonun fiyati normalde 4999 lira senet olursa 9600e olur dedi şok oldum resmen :53:
Sorduğumuza pişman olduk taksitevi diye bi yerde ver bu fiyatı

CNm ben heryere sordum heryer yapyo senet ama o kadar fark olur mu ya o ne ole

biri söylese inanmazdım ama resmen duydum ve :53: böyle baka kaldım televizyonda bu kadar fark oluyo ama beyaz eşyada olmaz diyo o televizyona o parayi verene kadar oturma odasi buzdolabı çamaşır makinesi yatak odası takımı alırım :27:

televizyonun fiyati normalde 4999 lira senet olursa 9600e olur dedi şok oldum resmen :53:
Sorduğumuza pişman olduk taksitevi diye bi yerde ver bu fiyatı

Şaka gibi yaa gerçekten çok şaşırdım canım arkanıza bakmadan kaçtığınız iyi olmuş...

Şaka gibi yaa gerçekten çok şaşırdım canım arkanıza bakmadan kaçtığınız iyi olmuş...

aynen ya aslında ben daha o konuşurken kaçıcaktım nişanlıma hadi diyorum hala satıcıyı dinliyo sonra dedim ki direk satıcıya yok daha neler bi televizyon alıcaz 5bin lira fazla mı ödücez bi de çok saçma o kadar faiz olamaz yani dedim hiç bişey diyemedi baktı öyle

aynen ya aslında ben daha o konuşurken kaçıcaktım nişanlıma hadi diyorum hala satıcıyı dinliyo sonra dedim ki direk satıcıya yok daha neler bi televizyon alıcaz 5bin lira fazla mı ödücez bi de çok saçma o kadar faiz olamaz yani dedim hiç bişey diyemedi baktı öyle

Bence o senetle ugrasmak istememis. Kredi cekilse o kadar faiz koymuyorlar. Delirmisler.

Kızlar beyaz eşyasını alan var mı ve ne kadar tuttu öğrenebilir miyim

canım ben beyaz esyamı daha bugün aldık buzdolabı 1900, bulasık makinası+fırın=1400 tuttu boshdan aldım pesin bulasık makinem 3 programlı fırınımda 635 tuttu hepsi bosh aldım kiracıyım cok abartmadım kendi evim olsa güzel alırdım ama suan gerek yok

çok güzel bir konu olmuş gerçekten benimde aklım karısık beyaz eşya konusunda hangi marka daha iyi olur arkaşdaşlar tabi fiyatlarıda önemli.

bizde bekodan aldık buzdolabı, çamaşır mak.,bulaşık mak. hepsi 4650 tuttu, yanında arzumdan çaycı hediye aldık :)

Beyaz eşya konusunda ben de çook kararsızım kirada oturcaz çok abartmak istemiyorum kullanışlı kend evim olana kadar bana yetecek bir şeyler düşünüyorum :) adı üstünde beyaz eşya ama aklıma da grilere kaymıyor değil... Bir de bizimkilerce arçelik takıntısı var illaki arçelik al diyorlar ama hemen hemen aynı özelliklere sahip daha hesaplı bir sürü marka da var

Bende beyaz eşyaların bana düşen kısmını bitirdim kızlar, hepsi samsung turbo fırınım hariç bekodan aldım çünkü samsungun turbo fırını yok fiyatlara gelince
Camaşır Makinem 8 kg 900 TL
Bulaşık Makinem 5 programlı 850 TL
Beko Turbo Fırın 499 TL
Samsung Mikrodalga 180 TL

Back