• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz eşya fiyat

çok güzel bi konu olmuş :40: bizde eşya hazırlığındayız ne ne kadar tutucak hiç bir bilgimiz yok :50:

lg den aldım buzdolabı, çamaşır makınası, bulaşık makınası toplam 6150tl tuttu

Senet yapıyorlar canım, Biz Senet İle Aldık, Sadece Üstüne ürün başına 150-250 TL Fark koyuyorlar malesef...
Tabi oda mağazasına göre...

Son düzenleme:
ben temmuz ayında almıştım bosch tan buzdolabı bulaşık mk çamaşır mk çamaşır kurutma mk
termikel den fırın
samsung tan tv

hepsini 6300 liraya kapatmıştım :1: :1: kurutma makinem dışında bütün parçalarım A++ enerji sınıflı.. çamaşır makinem A+++ kurutma makinem B enerji sınıflı..

sadece bulaşık makinemi 2 programlı aldım Şöyle ki sadece tek programını kullanırız çünkü bulaşık makinelerinin :9: :9:

gerek duymadım 5-6 programa.. o çok ucuza geldi 650 lira gibi :1:

onun dışında ürünlerim gayet kullanışlı çıktı 2 aya yakındır kullanıyorum çok çok çok memnunum..
yeni evleneceklere ev kuracaklara kolay gelsin ve inanın Allah yardım ediyor.. muhakkak yürü ya kulum diyor hiç gözünüz korkmasın hiç..

bende nisan ayında aldım bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı bosch tan aldım
sadece bulaşık makinam 3 programlı bende gerek duymadım yarım yük özelliği var
sadece iki programını kullanıyorum çok program gereksiz senetle aldık
hepsi 4300 tuttu canım

bende nisan ayında aldım bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı bosch tan aldım
sadece bulaşık makinam 3 programlı bende gerek duymadım yarım yük özelliği var
sadece iki programını kullanıyorum çok program gereksiz senetle aldık
hepsi 4300 tuttu canım

Canım peki peşin fiyatına mı 4300 yoksa senetle aldınız diye fazla koydular mı üstüne

Bende arçelikten bulaşık çamaşır ve buzdolabı aldım. hepsi 5000 tuttu. bulaşık makinası ve buzdolabı gri , çamaşır makinası beyaz. Eve yerleşene kadar aldığım firmada duracak. Eğer çamaşır makinamı mutfağa koymak durumunda kalırsam onu da gri ile değiştircem. 700 tl filan fiyat farkı çıkcak sanırım.

Kızlar bizim tarihimiz belli değil ama biz alalımda aradan çıksın istiyoruz sizde mi öle yaptınız

nişanlı sözlü değilsen hiç başlama derim dünyanın binbir türlü hali var kısmet olmaz evlenemzsın Allah korusun hayırsızlıklardan aldıkların elınde kalır baktıkca canın sıkılır bence her ay taksıt oduyormus gıbı at kenara paranı bırıktır iş ciddiye bınınce gıder alırsın elındekı paran ıle kalanını taksıt senet sepet bır sekılde halledersın bu ıslerde garantıcı olmak lazım

Kızlar bizim tarihimiz belli değil ama biz alalımda aradan çıksın istiyoruz sizde mi öle yaptınız

biz nişanlandıktan sonra aldık canım. bence de şimdiden alma ne olacağı belli olmaz kısmet sonuçta bu işler. sen birikimini yap gerisi kolay :)

nişanlı sözlü değilsen hiç başlama derim dünyanın binbir türlü hali var kısmet olmaz evlenemzsın Allah korusun hayırsızlıklardan aldıkların elınde kalır baktıkca canın sıkılır bence her ay taksıt oduyormus gıbı at kenara paranı bırıktır iş ciddiye bınınce gıder alırsın elındekı paran ıle kalanını taksıt senet sepet bır sekılde halledersın bu ıslerde garantıcı olmak lazım

biz nişanlandıktan sonra aldık canım. bence de şimdiden alma ne olacağı belli olmaz kısmet sonuçta bu işler. sen birikimini yap gerisi kolay :)

Yok kızlar nişanlıyım ama 7 -10 ay var daha sanırım düğüne aradan çıksın taksitler diye düşündük

Yok kızlar nişanlıyım ama 7 -10 ay var daha sanırım düğüne aradan çıksın taksitler diye düşündük

haa o zaman al canım yaa :) bir an önce ödersiniz. düğünde çok masraf olcak zaten en azından beyaz eşyalar bitmiş olur

Back