- Konu Sahibi esraylmz03
Kızlar beyaz eşyasını alan var mı ve ne kadar tuttu öğrenebilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melo34 saol CNm senet yapıyorlar mı peki bizim kredi kartımız yok çünkü
bende nisan ayında aldım bulaşık makinası çamaşır makinası buzdolabı bosch tan aldım
sadece bulaşık makinam 3 programlı bende gerek duymadım yarım yük özelliği var
sadece iki programını kullanıyorum çok program gereksiz senetle aldık
hepsi 4300 tuttu canım
Canım peki peşin fiyatına mı 4300 yoksa senetle aldınız diye fazla koydular mı üstüne
Kızlar bizim tarihimiz belli değil ama biz alalımda aradan çıksın istiyoruz sizde mi öle yaptınız
Kızlar bizim tarihimiz belli değil ama biz alalımda aradan çıksın istiyoruz sizde mi öle yaptınız
nişanlı sözlü değilsen hiç başlama derim dünyanın binbir türlü hali var kısmet olmaz evlenemzsın Allah korusun hayırsızlıklardan aldıkların elınde kalır baktıkca canın sıkılır bence her ay taksıt oduyormus gıbı at kenara paranı bırıktır iş ciddiye bınınce gıder alırsın elındekı paran ıle kalanını taksıt senet sepet bır sekılde halledersın bu ıslerde garantıcı olmak lazım
biz nişanlandıktan sonra aldık canım. bence de şimdiden alma ne olacağı belli olmaz kısmet sonuçta bu işler. sen birikimini yap gerisi kolay :)
Yok kızlar nişanlıyım ama 7 -10 ay var daha sanırım düğüne aradan çıksın taksitler diye düşündük