• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz esya bosch

feryx

Bizde bi evlenebilsek....
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2012
35
0
296
Diyarbakır
Arkadaslar merhaba,

Haftasonu nişanlım ile birlikte beyaz eşyalarımız bosch'dan aldık.Kullanan var mı?Satıcı seçtiğimizi ürünlerde müşteri şikayeti almadıklarını belirtti yalnız ben birde sizin fikirlerinizi almak istedim.Birde küçük ev aletlerini bosch kırmızı serisinden seçmek istiyorum fakat kararsızım.Küçük ev aletlerini nereden aldınız yada kırmızı seri nasıl,kullanan var mı?

canım bosch da çalıştım daha önce gerçekten çok az şikayet geliyodu oda müşteri kullanmayı beceremiyordu bozuldu diyodu başka 1 2 şikayet geliyodu 2 ayda bir sen düşün yani kesinlikle doğru tercih yapmışsın :16:

Canm merhaba biz de beyaz eşya konusunda çok kararsız kaldık Bosch, Siemens ve Arçelik arasındayız sen hangi modellerini kaça aldın diye sorsam? Bir de nereden almıştın? Bu aralar en çok araştırdığım konulardan biri:)

Canım çok özellikli veya digital olanlardan tercih etmedim.Bulaşık makinem 2 programlı,çamaşır makinem 8 kiloluk(yeni çıkan serisinden),ankastre set(kampanyadaydı) ve nofrost buz dolabı aldım ancak difrizi altta.Toplamda bize 5000 TL'ye mal oldu.Birde beyaz renk tercih ettik ileride kendi evimiz olursa mutfağımıza göre istediğimiz renkle kaplarız diye.Gelen yorumlarda ve yaptığım araştırmalardan için rahatladı yoksa değiştirmeyi düşünüyordum.

valla canım biz beyaz eşyalarımızı arçelikten aldık, bulaşık makinesi ve buzdolabını. hem de bordo renkteee :16::16::16: şu andaki küçük beyaz eşyalarım metal-kırmızı-siyah karışık. eskiden kullandıklarımı da kullanıcam eskiyince onları da arçelikin lal serisinden ya da bosch-kenwood bordolarından değiştirebilirim :)
arçelikten almasan simens ya da bosch düşünürdüm aynen... ben şöyle düşündüm: siemensin orta halli bi ürününü alacağıma arçelikin en iyi modelini alırım uzun süre kullanırım...

6384 HCR Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 8 Programlı
2490 CNG Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı

lal serisi: Lal Serisi
boschun bordoları da güzel ama...

Son düzenleme:
Back
X