• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Deri Yatak Başlığım:(

yayaya

Pamuk Prenses'in annesi
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.094
117
323
Arkadaşlar merhaba

Ben geçen sene Bellonadan beyaz deri yatak başlığı ve baza aldım, tonla para ödedim.

İstediğim başlığı bulmak için 7 mahalle gezdim deyim yerindeyse, buldum, aldım, çok ta beğendim.

Fakaaaat, yastık kılıflarım boya çıkarmış ve benim güzel başlığıma değen yerleri pembe olmuş:50:

Ilık domestoslu sularla sildim, neler yaptım, yok:50: Sadece rengi soldu ama tamamen çıkmıyor:50:

Ne yapmam lazım, bi bilen, duyan var mı:44:

beyaz çamaşırlar için olan ariel her derde deva, domestostan daha etkili olduğu tek şey bu tür dertler, deneyin derim.

rica ederim, şimdiye kadar deri koltuktaki mürekkep lekesi, otura otura olmuş olan lekeleri çıkarttı, sizinkini de çıkartır umarım. komşu olsaydık verirdim hemen deterjanı :1:

rica ederim, şimdiye kadar deri koltuktaki mürekkep lekesi, otura otura olmuş olan lekeleri çıkarttı, sizinkini de çıkartır umarım. komşu olsaydık verirdim hemen deterjanı :1:

ahh canım teşekkür ederim, valla iyi olurdu:1: ben persil ya da omonun sıvısını kullanıyorum

alıcam bugün madem her derde deva:16:

Ne yaparsan yap ilk iş hemen o yastık kılıflarını at derim. Boya çıkartıyorsa sizin de yüzünüze başınıza bulaşıyor demektir. Şaka değil bu tekstil boyası kanserojen. Ve mutlaka sağlıklı markalar kullanmaya gayret edin, bütün gece içinde geçirdiğimiz eşyalar bunlar.

Back
X