beyaz deri mobilyam çarşaftan dolayı kırmızı boya oldu

endozlem

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2010
297
5
116
Eskişehir
beyaz deri mobilyamda carsaftan dolayı kırmızı lekeler olustu. nasıl çıkarabilirim lütfen yardım ..... :50:

aynı sorun bndede oldu deri yatak başlığımın alt tarafı pembemsi oldu nevresmden dolayı:((
ben loc la sildim tam çıkmadı ama rengi açılmıştı belli olmuyodu bkaç hafta sonra baktım hiç bişi yok eve gelen yardımcım nası çıkarttıysa çıkartmış ama sormak hiç aklıma gelmedi şimdi tasındı ev işleri bana kaldı :14::14:

aynı sorun bndede oldu deri yatak başlığımın alt tarafı pembemsi oldu nevresmden dolayı:((
ben loc la sildim tam çıkmadı ama rengi açılmıştı belli olmuyodu bkaç hafta sonra baktım hiç bişi yok eve gelen yardımcım nası çıkarttıysa çıkartmış ama sormak hiç aklıma gelmedi şimdi tasındı ev işleri bana kaldı :14::14:

hadi yaa tamamen çıkarmış demekki nasıl çkardı ki öğrenme şansın var mı? öğrenip bana dönebilirsen çoooook sevinirim. çünkü bnimki bayaa kötü durumda

Ben koltuğa tükenmez kalem falan deyince kolonya ile çıkarıyorum. Pamuğa ya da ıslak mendile döküp ovarak sil. Olmadı aseton, olmadı limon.

Back