Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Beyaz deri koltuk kirlenirmi??????

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

GmzD

Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2012
64
0
Kizlar hakiki deri beyaz koltuk aldik ama anneme birileri biz beyaz aldik kirlendi demis ama onunki sahte deriymis. Acaba kirlenirmi gercekten? Ben deri die silinir dedim ama tereddutte kaldim sonradan. Daha degistirme sansimiz var. Yardimci olabilirmisiniiiiiz :-( :-*

kol kısımları deri sanırım benim de beyaz deri koltuklarım var çok kirlenmiyor sadece her temizlik yaptığında değil ama 2 hafta da bir felan ılık suyla silgiğin zaman hiçbir zararı olmadan temizleniyor...suyun içine 1 veya 2 damla krem cif damlatırsan daha iyi oluyor sadece beyaz deri kısımlara...

şuan deri koltuğun üstünden yazıyorum hemen değiştir oturulmuyo yazın yapış yapış terletiyp kışın üşütüyo hiç memnun değilim aralarına kir giriyo sil sil çıkmıyo ben 7 senelik evliyim hiç memnun kalmadım

yemek masası sandelyelerim krem rengi deri
tavsiye etmiyorum
6 sene oldu alalı rengi kirli gibi oldu silsen de fark etmiyor
sonra oğlum dişledi çatal batırdı vs
ben kaplatmayı düşünüyorum ama deri kaplatmam
daha araştırmadım ama
silinebilir bir kumaş olsa daha güzel olur

koltyuk takımımda kahve deri komple sadece minderleri değil
tozu kiri belli etmez güzel beğeniyorum onu
ama açık renk deri tavsiyem değildir canım

Arkadaşım ,ben de iki ay oldum alalı beyaz deri koltuk,daha şimdiden araları kirlendi gibi oldu , hatta kotlarla oturanların rengi çıktı , silsem de flu bi şekilde kalıyo , çok canım sıkkın ,sen değiştirebildin mi koltukları acaba ben de söylesem aldığım yere bi çare bulunur mu ki?eğer değiştirmediğsen de sende de aynı sorun oldu mu kullanmaya başlayınca...cevabın için şimdiden teşekkürler..

bence değiştirebiliyorsan değiştir çünkü deriyi temizlemek çok zor heleki tükenmez kalem, mürekkep lekesi olursa yeni deriden kalıp çıkarılıp komple değiştirilmesi gerekir.. hem kullanışlı değil bürolara iş yerlerine daha uygun deri koltuklar..

Bende beyaz deri düşünüyorum:)
toz, kirler biraz zor temizleniyor demişsiniz, ama bizim
eski deri(siyah) koltuklarımızı araya kaçan kirleri suburge makinesi ile çekiyorduk ve hergün, yemek masası gibi sildinmi bence fena olmaması gerekiyor.

Bende beyaz deri düşünüyorum:)
toz, kirler biraz zor temizleniyor demişsiniz, ama bizim
eski deri(siyah) koltuklarımızı araya kaçan kirleri suburge makinesi ile çekiyorduk ve hergün, yemek masası gibi sildinmi bence fena olmaması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…