• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Çikolatalı Yada Sütlü Cikolatali Parfüm Önerisi Olan Var mi?

mamamio

⭐Bazen doğru yolu, yanlış insanlar gösterir. ⭐
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2015
1.890
2.035
133
Merhaba hanimlar,

Bundan yillar yillar once liseye gittigim ilçede Prenses Sinsita adinda bir acik parfumcuden white chocalate adinda bir parfüm koklamistim. Bildiginiz buram buram beyaz cikolata kokuyordu. Yaklaşık 2 haftadir aseriyomusum gibi bu kokuya benzer bir koku ariyorum. O ilçeye gitmeye firsatim yok ne yazik ki tekrar ve o dükkan duruyo mudur yerinde hala bilmiyorum.

Sizden ricam buram buram beyaz cikolata yada yumusak yumusak vanilya-cikolata kokan bir parfum onerin bana. Internetten siparis verebilirim açık-kapalı parfum fark etmez ( lolita lempicka,angel,wish ve tom ford black orchid haric)

Ilginiz icin simdiden tesekkuler

Merhaba hanimlar,

Bundan yillar yillar once liseye gittigim ilçede Prenses Sinsita adinda bir acik parfumcuden white chocalate adinda bir parfüm koklamistim. Bildiginiz buram buram beyaz cikolata kokuyordu. Yaklaşık 2 haftadir aseriyomusum gibi bu kokuya benzer bir koku ariyorum. O ilçeye gitmeye firsatim yok ne yazik ki tekrar ve o dükkan duruyo mudur yerinde hala bilmiyorum.

Sizden ricam buram buram beyaz cikolata yada yumusak yumusak vanilya-cikolata kokan bir parfum onerin bana. Internetten siparis verebilirim açık-kapalı parfum fark etmez ( lolita lempicka,angel,wish ve tom ford black orchid haric)

Ilginiz icin simdiden tesekkuler
açık parfümlerden escada collection ve lolita lifte bakabilirsin ikisini beyaz çikolata diye satıyolar. lolita lift dp nin kendi ürettiği bi parfüm. escada collection ın orjinali üretilmiyomuş artık ikisini de dp den deneyebilirsin bayağ güzeller :)

açık parfümlerden escada collection ve lolita lifte bakabilirsin ikisini beyaz çikolata diye satıyolar. lolita lift dp nin kendi ürettiği bi parfüm. escada collection ın orjinali üretilmiyomuş artık ikisini de dp den deneyebilirsin bayağ güzeller :)

Lolita lift yada lempicka da benim istedigim tarzdaccikolata aroması yok. Ama escada collectionu bi denicem teşekkür ederim :)

Estee lauder sensuous nude çok güzel ,vanilya kokusudur .vanilyalı ballı hafif çiçekli .
Baş ağrıtmaz .kokladıkça koklarsın nefis bi koku
Hunharca sıkmalara Kıyamıyorum
Arada bir kapağından açıp açıp kokluyorum çok güzel bi koku

Estee lauder sensuous nude çok güzel ,vanilya kokusudur .vanilyalı ballı hafif çiçekli .
Baş ağrıtmaz .kokladıkça koklarsın nefis bi koku
Hunharca sıkmalara Kıyamıyorum
Arada bir kapağından açıp açıp kokluyorum çok güzel bi koku

Tesekkur ederim bunu da listeme ekliyorum. Yok mu arttiran hanimlar? Böyle beyaz Milka cikolatasinin şişeye doldurulmus halini düşünün ışte onu istiyorum :)

Back