Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siyahlar da günlük ped kullanmıyorsan renk açılması yapıyoro dönemde siyah çamaşır kullan en iyisi yoksa o leke zaten çıkmıyor![]()
o dönemde siyah çamaşır kullan en iyisi yoksa o leke zaten çıkmıyor![]()
ben de kullanmıyorum da benim kastettiğim regli dönemi ve kan lekesi idi. beyaz çamaşırdan kan lekesi çıkmaz yani o dönem siyah kullanmak mantıklısiyahlar da günlük ped kullanmıyorsan renk açılması yapıyor
günlük ped kullanmıyorum da sağlıksız diyorlar diye![]()
evet haklısınben de kullanmıyorum da benim kastettiğim regli dönemi ve kan lekesi idi. beyaz çamaşırdan kan lekesi çıkmaz yani o dönem siyah kullanmak mantıklı
evet o bodylerin de ortası grimtrak kalıyor, onları da kullanmıyorum ben artıkElimde çıtçıtlı bodyler var, onlar sorun, alt çamaşırda renkliye geçtim.
canım şu makıneler için sabun var rendelenmış meşhur beyaz sabun detarjanına onu karıştır çamaşır suyu koy azıcıkta leke çıkaracı ve 70 derecede yıka....
Beyaz çamaşırları defalarca yıkamama rağmen bilhassa her ay olan leke çıkmıyor. Çamaşırların beyaz olması için ne yapabilirim?
3 harfli60 derecede iyi bir detarjanla (3 harfli ) biraz da çamaşır suyu koyup pamuklu programda ön yikamali yikiyorum. 3 buçuk saat yıkıyor temiz oluyor. Özel günlerde renkli kullanıyorum camasirimi
siyahlar da günlük ped kullanmıyorsan renk açılması yapıyor
günlük ped kullanmıyorum da sağlıksız diyorlar diye![]()
Konuyla alakasız ama günlük ped kullanmayan hanımlar rahatsızlık duymuyor musunuz nasıl rahat ediyorsunuz.
İllaki akıntı v.s. oluyor o ıslaklık hissi olmuyor mu?
Konuyla alakasız ama günlük ped kullanmayan hanımlar rahatsızlık duymuyor musunuz nasıl rahat ediyorsunuz.
İllaki akıntı v.s. oluyor o ıslaklık hissi olmuyor mu?