• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz çamaşırlarınızı nasıl yıkıyorsunuz?

demet1980

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2012
143
122
53
İstanbul
Beyaz çamaşırları defalarca yıkamama rağmen bilhassa her ay olan leke çıkmıyor. Çamaşırların beyaz olması için ne yapabilirim?

siyahlar da günlük ped kullanmıyorsan renk açılması yapıyor
günlük ped kullanmıyorum da sağlıksız diyorlar diye:KK43:
ben de kullanmıyorum da benim kastettiğim regli dönemi ve kan lekesi idi. beyaz çamaşırdan kan lekesi çıkmaz yani o dönem siyah kullanmak mantıklı

canım şu makıneler için sabun var rendelenmış meşhur beyaz sabun detarjanına onu karıştır çamaşır suyu koy azıcıkta leke çıkaracı ve 70 derecede yıka....

ben de bu konuya çözüm üretemeyenlerdenim,
eşimin çamaşırları genelde likralı olduğu için yüksek derecede yıkayamıyorum.
düşük derecede de çıkmıyor lekeler,
artık çözümüm;
günlük kullanım için 5li-10lu setlerden alıyorum alt çamaşır olarak, çok uzun vadeli kullanmıyorum, bir süre sonra elveda diyorum.

canım şu makıneler için sabun var rendelenmış meşhur beyaz sabun detarjanına onu karıştır çamaşır suyu koy azıcıkta leke çıkaracı ve 70 derecede yıka....

Çamaşır makinesine çamaşır suyu koymak zarar vermez mi? Bir de sabunu daha açık yazabilir misiniz? Reklam olacaksa özelden mesaj atabilir misiniz?

Karbonatlı,beyaz kalıp sabunlu ılık suya bastırın.Ayrıca çamaşır sodasını da makineye sabunla birlikte koyun.
Uzun devirde 70 yada 65 derece de yıkayın.

60 derecede iyi bir detarjanla (3 harfli ) biraz da çamaşır suyu koyup pamuklu programda ön yikamali yikiyorum. 3 buçuk saat yıkıyor temiz oluyor. Özel günlerde renkli kullanıyorum camasirimi

Beyaz çamaşırları defalarca yıkamama rağmen bilhassa her ay olan leke çıkmıyor. Çamaşırların beyaz olması için ne yapabilirim?

Aynen ben de merak ediyorum. Çamaşır suyu kullanın diyorlar ama A+++++ makinelerde bir cimcik suyla durulama yapıyor. O çamaşır suyu iyicene durulanır mı bilmiyorum. Önden çamaşır suyuna yatır durula diyenler var. e ben ne anladım o zaman çamaşır makinesinden.

Konuyla alakasız ama günlük ped kullanmayan hanımlar rahatsızlık duymuyor musunuz nasıl rahat ediyorsunuz.
İllaki akıntı v.s. oluyor o ıslaklık hissi olmuyor mu?

Konuyla alakasız ama günlük ped kullanmayan hanımlar rahatsızlık duymuyor musunuz nasıl rahat ediyorsunuz.
İllaki akıntı v.s. oluyor o ıslaklık hissi olmuyor mu?

bir kararsızlık da burada yaşıyorum işte,
dönem dönem kullanıyorum,
dönem dönem de sık çamaşır değiştirerek idare etmeye çalışıyorum, çok sağlıklı değil diyorlar biliyorsunuz, o bölgenin hava almasını engellediği için.

Durulamayı iki kez yapın o diğer lekeler içinse önden leke çıkarıcı kullanınca geçmez mi ki dahada. Bende regl döneminde beşli onlu satılan iç çamaşırı kullanıyorum çıkmazsa leke atarım. Yoksa uğraşılmıyor sürekli.

Back
X