• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz çamaşırların sarariyor

Beyaz çamaşırın kalitesiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim de bazı beyazlarım ilk yıkamada saçmalıyor. Bir daha giyilmeyecek hale geliyor.

çok doğru ben de bunu farkettim. Kom marka iç çamaşırları 60 derecede bile yıkansa hala taş gibi sağlam. Ama namaldi vs zıbın atletler bir sezonda eriyor inceliyor resmen.

15 dk kisa programda yikıyorum .Bitiyor 70 derecede 3 saatlik programda yikiyorum .pıril pırıl oluyor .bingo toz beyazlar icin .

Eskiden hep oyle yikardim. Gecte olsa sonradan anladim camasirlari yiprattigini kiri yerlestirdigini. 40 derece ideal artik benim icin.
Ön yıkma yaparsanız soğuk su ile yani 30 derecelik o zamn kir yerleşmez kaynars uyla denenmişş annemde öyle yıkar.

Yüksek derecede yıpranabilir bence de. Kirler kalıcı olmaz ama penye, kazak gibi beyazları yıpratır. Ben şunu tavsiye ederim: İç çamaşırlarınızı makineye koymadan önce elinizde sabunla yıkayın, öyle koyun. Beyazlar için kaliteli bir çamaşır deterjanıyla 40 derece idealdir. Annem 50 derecede yıkıyor, sorun olmuyor. Üst sınır 50 bence.

Kızlar vanish koslayla 60 derecede yıkıyorum ben de. çok güzel kokuyor. Sararmada olmadı şu an. birde askıda tutma süresini kısa tutuyorum güzel kokuyu muhafaza etmek için :)

Ariel ile 40 deredede 2,5 saat yikiyorum ve evde kurutuyorum. Henuz sararma olan bi camasirim olmadi.

Beyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Beyaz camasr icinde rengi solacak bisey yoksa makinaya detrjanla beraber camasir suyu koyuyorum 15 dk calstrp sonra durduruyorum sonraa tekrar calstiriyorum temiz oluyor

Omomatik ile uzun ayarda
Ace gerekirse koyuyorum az
60 ° genelde
Zamanla renkler köreliyor
Yeniliyoruz o zaman

Benimde sararır. Sarı sarı lekeler olur. Bazen tisortun ortasında göğüs kısmında garip anlamadım .
. Biobelşindaya üye olmak isteyen ler bana ulaşsın

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasil 60 derecede yikiyorsunuz elbiseleri ya
Ben 40 deŕce ye attigimda resmen saliyor kendini camasirlar 30 dan yukari cikamiyorum
Benim makina mi tuhaf?

Sadece içcamasirlari once 40 derece 15 dk yikiyorum .
Sonra 70 derecede ikibucuk saatlik programda .
Klorak ağartmaz aksine gitgide morartır.
Ben bu yolu buldum uzun zamandir memnunum..

Back
X