Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Viking diye bir markanın sodası var toz şeklinde onu kullanıyorumBeyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Beyazlarimi 40 derecede ariel ile yikiyorum. Bembeyazlar ilk gunku gibi. Beyazlarda yumusatici kullanmam cunku rengini bozuyor.Beyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Nerede bulabilirim.Ben Viking diye bir markanın sodası var toz şeklinde onu kullanıyorum
Doğrudur ama öyle bir imkanım yokEn az 60 derecede yikarim.gunese sermeye ozen gosteririm.gunes daha cok beyazlatiyor.
Camasirlari 60 derecede yikamak hem yipratir. Hemde kirin camasira kalici yerlesmesini saglar. Dusuk derecede yikayacaksiniz ki kirler yumusasin kaybolsun.En az 60 derecede yikarim.gunese sermeye ozen gosteririm.gunes daha cok beyazlatiyor.
Carrefour yAda Kipa'larda var oralardan bulabilirsinizNerede bulabilirim.
Nerede bulabilirim.
Hijyen ajisindan 60 derece idealdir.kirler daha guzel cikiyor bi deneyin sizde.10 yillil evliyim ne yiprandi nede renkleri kotu oldu.Camasirlari 60 derecede yikamak hem yipratir. Hemde kirin camasira kalici yerlesmesini saglar. Dusuk derecede yikayacaksiniz ki kirler yumusasin kaybolsun.
Eskiden hep oyle yikardim. Gecte olsa sonradan anladim camasirlari yiprattigini kiri yerlestirdigini. 40 derece ideal artik benim icin.Hijyen ajisindan 60 derece idealdir.kirler daha guzel cikiyor bi deneyin sizde.10 yillil evliyim ne yiprandi nede renkleri kotu oldu.
Beyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Biobellinda kullandınız mı mükemmel bi çamaşır beyazlatıcı aynı zamanda leke çıkarıcı renklilerle de kullanabiliyorsunuz aynı zamanda demlik içi aspiratör çok iyi temizliyor tavsiye ederim bitkisel çok amaçlı bir temizleyiciBeyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Aynen canım bende öle yapıyorumBen de biobelinda kullanıyorum tüllerim de dahi kullandım bembeyaz sonuç. Benim de bryaz çamaşırlar rengi gitmişti daha bugün yikadim 3x beyazlaticisi ile sonuç yine bembeyaz. Kesinlikle tavsiye ederim hatta brn yedekte 1 tane de tutuyorum.
Benimde sararır. Sarı sarı lekeler olur. Bazen tisortun ortasında göğüs kısmında garip anlamadım .Beyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Öyle olmuyor ama.bende tamamen oluyorBenimde sararır. Sarı sarı lekeler olur. Bazen tisortun ortasında göğüs kısmında garip anlamadım .
Nerede satılıyor acabaBiobellinda kullandınız mı mükemmel bi çamaşır beyazlatıcı aynı zamanda leke çıkarıcı renklilerle de kullanabiliyorsunuz aynı zamanda demlik içi aspiratör çok iyi temizliyor tavsiye ederim bitkisel çok amaçlı bir temizleyici
Evet Güneş en büyük etkenlerden birisi. Ne kadar titiz yıkarsan yıka . Güneşe astımmı sararıyor.En az 60 derecede yikarim.gunese sermeye ozen gosteririm.gunes daha cok beyazlatiyor.
Beyaz çamaşırın kalitesiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim de bazı beyazlarım ilk yıkamada saçmalıyor. Bir daha giyilmeyecek hale geliyor.