• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz çamaşırların sarariyor

IMG_9258.webp
Nerede bulabilirim.

Camasirlari 60 derecede yikamak hem yipratir. Hemde kirin camasira kalici yerlesmesini saglar. Dusuk derecede yikayacaksiniz ki kirler yumusasin kaybolsun.
Hijyen ajisindan 60 derece idealdir.kirler daha guzel cikiyor bi deneyin sizde.10 yillil evliyim ne yiprandi nede renkleri kotu oldu.

Beyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Beyaz casirlarim sarariyor siz neler yapıyorsunuz?Neyle yikiyorsunuz?
Biobellinda kullandınız mı mükemmel bi çamaşır beyazlatıcı aynı zamanda leke çıkarıcı renklilerle de kullanabiliyorsunuz aynı zamanda demlik içi aspiratör çok iyi temizliyor tavsiye ederim bitkisel çok amaçlı bir temizleyici

Ben de biobelinda kullanıyorum tüllerim de dahi kullandım bembeyaz sonuç. Benim de bryaz çamaşırlar rengi gitmişti daha bugün yikadim 3x beyazlaticisi ile sonuç yine bembeyaz. Kesinlikle tavsiye ederim hatta brn yedekte 1 tane de tutuyorum.

Ben de biobelinda kullanıyorum tüllerim de dahi kullandım bembeyaz sonuç. Benim de bryaz çamaşırlar rengi gitmişti daha bugün yikadim 3x beyazlaticisi ile sonuç yine bembeyaz. Kesinlikle tavsiye ederim hatta brn yedekte 1 tane de tutuyorum.
Aynen canım bende öle yapıyorum

Biobellinda kullandınız mı mükemmel bi çamaşır beyazlatıcı aynı zamanda leke çıkarıcı renklilerle de kullanabiliyorsunuz aynı zamanda demlik içi aspiratör çok iyi temizliyor tavsiye ederim bitkisel çok amaçlı bir temizleyici
Nerede satılıyor acaba

Beyaz çamaşırın kalitesiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim de bazı beyazlarım ilk yıkamada saçmalıyor. Bir daha giyilmeyecek hale geliyor.

Beyaz çamaşırın kalitesiyle de alakalı olduğunu düşünüyorum. Benim de bazı beyazlarım ilk yıkamada saçmalıyor. Bir daha giyilmeyecek hale geliyor.

çok doğru ben de bunu farkettim. Kom marka iç çamaşırları 60 derecede bile yıkansa hala taş gibi sağlam. Ama namaldi vs zıbın atletler bir sezonda eriyor inceliyor resmen.

Back
X