beyaz çamaşırları makinede ıslatarak beklemeye bırakmak

kagxixt_gemi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
96
Yer
İzmir
beyaz çamaşırları gündüzden makineye atıp önerilen programda 10-15 dakika deterjanı alıp şöyle bir ıslanana kadar makineyi çalıştırıyorum. sonra kapatıp gece 22 den sonra makineyi çalıştırıyorum.
hem çamaşırlar daha temiz oluyor.
hem de indirimli tarifeden yararlanıyorum.
ben memnunum paylaşmak istedim. ancak makineye bir zararı var mı onu bilmiyorum. makinenin bekletme modu mevcut. sanırım bir zararı olmaz.
çamaşır makinesi için başka tasarruf ve kullanım önerileriniz varsa paylaşalım.

bunu bana kayınvalıdem soledı bole yap beyazları kar gıbı bembeyaz oluo demıstı..

esım ve ben 1 kere gıydıgımızı bır daha gıymedıgımız ıcın ben hemen hemen hergun makıne acıorm.. hep 15 dk yıkıormm hem deterjan az gıdıo, hem yumusatıcı, hem elektrık hem su..

inşallah farklı tecrubelerı olanlar bı seyler yazarda ogrenırız

paylasımın ıcın tsk..

fazla titiz biri değilim ama yeni aldığım giyisi çorap vs. yıkamadan giyemem. ben de bunları ya kısa programa atarım ya da elde yıkama deterjanı ya da granül sabuna ıslayıp, bekletir. şöyle bir elimle yıkar hafifçe sıkıp; direk durulama sıkma programına makineye atarım.
ayrıca bebek çamaşırlarında da makineye ıslama metodunu kullanıyorum.

Biz çamaşırları çok uzun süre makinada bırakmıyoruz. Beyazları çamaşır suyu, domestos aldıktan sonra yarım saat veya en fazla 1 saat bekletiyoruz.

Gece 22den sonra yıkamak iyi olur ama nerede kurutacaz ki o sorun.

ee sabah asarsın canım.biz öyle yapıyoruz..

ben işten eve gidene kadar saat 11 olduğu için gece yıkayıp bazen hemen bazende suda beyazları bekletip asıyorum tertemiz oluyor...:81:

ben akşamdan beyazları makineye atıyorum uzun programa alıyorum yüksek ısıda sonra ilk sıkmadan sonra tekrar detarjan su dolunca makineye beklete alıyorum öğleye doğruda başlat diyorum bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…