• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz Altın ve Pırlantanın Askı .. Yüzükler

DRT7753.JPG

RDE00747-001.jpg

articleimages&

01R0039.jpg

prlanta_yzk.jpg

klasik tek tas hayraniyim :1rolleyes:
tipki bu resimdeki gibi:asigim:
öldüm bittim buna:asigim:
bi tek tas bu kadar mi güzel olur:asigim:

bosuna heveslenmeyın kızlar hepsı cok guzel gorunuyor ben aldım 1500 mılyara söz yuzugumdu ancak gumus gbı durdugu ıcın benı soguttular ne sozluye benzıyon nede bekara dedıler yanı normal cakma gbı duruyor bende bozdurdum ve :( 500 mılyona aldılar zarara bakın ama bana ders oldu o yuzden hıc tavsıye etmıyorum ha alacaksanız mutlaka altın aldırın yanında bulunsun

bosuna heveslenmeyın kızlar hepsı cok guzel gorunuyor ben aldım 1500 mılyara söz yuzugumdu ancak gumus gbı durdugu ıcın benı soguttular ne sozluye benzıyon nede bekara dedıler yanı normal cakma gbı duruyor bende bozdurdum ve :( 500 mılyona aldılar zarara bakın ama bana ders oldu o yuzden hıc tavsıye etmıyorum ha alacaksanız mutlaka altın aldırın yanında bulunsun

aaa işe bak sen yüzüğü bozdurtmuşlar ya seni resmen kıskanmışlar bence..
alınmış alınmıştır şekerim bozdurmasaydın keşke, aslında bozdurucağına altın yaldız yaptırabilirdin ve sadece 5 tl ye mal olurdu canım sana..
beyaz altınların altından bir süre sonra sarıları çıkar, beyaz altınlar genelde sarı altın üzerine beyaz platin kaplama oluyor yani hiç gerek yoktu bozdurmana çok yazık olmuş..

Son düzenleme:
bunu her gördüğümde hayranlıkla baka kalıyorum sevgilime duyurulur =))
prlanta_yzk.jpg

Bunuda şu anda gördüm kala kaldımmm =))

820_buyuk.jpg

onlar bu konuları bilmeyenler canım eskide kalmış bilgileri..bildikleri tek şey sarı altın..sarı oldumu tamam gelinsin..bende sarı altından nefret ettiğim için takılan bilezikler dışında bütün takılarımı setler,kelepçeler yüzükler vs beyaz altın aldım..bana bir süür laf dediler..beyaz altından haberleri bile yok bu tip insanların..hımmm neymiş bu böyle gümüş gibi..altınmı şimdi bu hadi hadi kandırma bizi doldurmuş gümüşleri böyle altınmı olur..yüzüklere bak beyaz beyaz,,alyans dediğin sarı olacak vs bir sürü gereksiz laf...cahil dedim güldüm valla..severekte takıyorum yeri geldiğinde..çok daha şık ve gösterişli duruyorlar bence sarıya göre

kızlarrr bulabiliyorsanız tektaşınızı üretici ve toptancılarda isteğinize göre özel yaptırın hem istediğiniz gibi oluyor hem daha ucuz oluyor. ve katalog ve internetten asla tektaş almayın bit kadar taşı kafam kadar gösteriyorlar :9:

Back