Beyaz alanlara baknca gzlerinde uuma olan var m?

ikiminikprenses

İki minik prenses ve bir prens 👧🏻👧🏻🧒
Pro Üye
1 Mayıs 2007
6.937
3.265
beyaz alanlara bakınca gözlerinde uçuşma olan varmı? böle duvara havaya fılan bakınca küçük sinek gibi bişeyler ucuyo gözlerimde.sizdede olnalar varmı?

bende var, ama sadece beyaz bir yere bakınca değil lekeli görüyorum arada ve bu arttı bu sıralar. böyle durup dururken böyle yeşil mor beyaz lekeler uçuşuyo. yaşayacak mıyım laelaelaelaelae

vakit geçirmeden bir göz doktoruna gidip, gözünüzün retina tabakasını muayene ettirin, bu muayene gözlere damla damlatılıp, gözbebeklerin büyümesi sağlandığında yapılıyor. gözbebekleri genişlediğinden üç beş saat kadar bulanık görebilirsiniz, oyüzden araba kullanıyorsanız o gün araba kullanmayınız ve yanınız da da bir yakınınız bulunsun.

çok geçmiş olsun ama vakit kaybetmeden retina tabakasını mutlaka muayene ettirin.

vakit geçirmeden bir göz doktoruna gidip, gözünüzün retina tabakasını muayene ettirin, bu muayene gözlere damla damlatılıp, gözbebeklerin büyümesi sağlandığında yapılıyor. gözbebekleri genişlediğinden üç beş saat kadar bulanık görebilirsiniz, oyüzden araba kullanıyorsanız o gün araba kullanmayınız ve yanınız da da bir yakınınız bulunsun.

çok geçmiş olsun ama vakit kaybetmeden retina tabakasını mutlaka muayene ettirin.

canım saol ama ben bun dediklerinin hepsini yaptırdım doktor bişey yok ,yaslılıktan ileri gelen bişey dedi. ama daha yaşım 24 :1no2:herhangi bi problem yaratmazmış,gözdeki vitrea denilen sıvının azalmasıyla meydana geliyomuş ama genede çok rahatsız edici bi durum.fisfisfis :kızgın:

canım geşmiş olsun bence göz tansiyonunu ölçtür
genellikle doktorlar yaşı genç olanlarınkini ölçmüyorlar
ama sen ölçtürmek istediğini söyle ve mutlaka ölçtür
çünkü göz tansiyonu çok sinsi ilerliyor ihmal etme
yaşla hiç bir alakası yok bunun ben 33 yaşındayım ve bende var
doktorlara göre 50 sinden sonra olurmuş ama bende bu yaşta çıktı
geçmiş olsun:1hug::1hug:a.s.

ben ortaokulu bitirdim onlar başladı bende.önceleri iki gözümdede bir tane vardı şimdi iyice arttı ben onlara sinek uçuşması diyorum kendimce.benim annemdede var onlardan doktor anneme geçmez demiş bendede gittikçe artıyolar.ama ben alıştım onlara artık bazen canım sıkıldıgında oturup takip ediyorum hareketlerini.

arkadaşlar o gördüğünüz şeyler göz bozukluğu ile ilgili değil.
havada olan enerjileri,küçük parçacıkları görüyorsunuz.Boş bir alana dikkatle bakıldığı zaman bunu herkes görür.
korkulacak bişi yok.:)

havada olan enerjileri,küçük parçacıkları görüyorsunuz.Boş bir alana dikkatle bakıldığı zaman bunu herkes görür.

canım biz gözlerimiz bozuk demedikki bizim gözler rahatsız sengözlerimebaksanab birde herkezde olan bişey degil bu yani enerji görmesi degil doktorlar yaş ilerledikçe olur diyorlar ama benim gibi bazılarındada erken oluyor. :1hug:

ewet canım rahatsızlık veriyor.şimdi birde bende göz kurulugu çıktı doktor suni gözyaşı ve krem verdi acayip bir göz agrısı oluyor ama o suni ilacı kullanmadım ben gözlerim alışmasın diye damlayı kullandım sadece .gözlerim ayrırken birde o siyah şeyler daha çok sinir diyor beni...

Aynı problem bende de mevcut ama her zaman görüyorum o şeyleri,geçen yıl göz doktoruna gittim,hiç bir problem olmadığını söyledi ama günden güne de artıyor bu problem.

canım saol ama ben bun dediklerinin hepsini yaptırdım doktor bişey yok ,yaslılıktan ileri gelen bişey dedi. ama daha yaşım 24 :1no2:herhangi bi problem yaratmazmış,gözdeki vitrea denilen sıvının azalmasıyla meydana geliyomuş ama genede çok rahatsız edici bi durum.fisfisfis :kızgın:

bana da göz doktoru, yaşlanmadan dolayı dediğinde (daha üniversitedeydim galiba o sıralar) doku(ya da hücre tam hatırlamıyorum) yaşlanması diyerek düzeltmişti. Bir de güneş gözlüğü kullanmamı önermişti.

ben ortaokulu bitirdim onlar başladı bende.önceleri iki gözümdede bir tane vardı şimdi iyice arttı ben onlara sinek uçuşması diyorum kendimce.benim annemdede var onlardan doktor anneme geçmez demiş bendede gittikçe artıyolar.ama ben alıştım onlara artık bazen canım sıkıldıgında oturup takip ediyorum hareketlerini.

benim de kar yağdığında bilmiyorum ama mesela düz asfalta baktığımda ya da gök yüzüne, dümdüz renkte bir yere bakınca bir gözümde sanki pc ekranının tek tek hücremsi kristalize görüntüsü gibi minik leke varmış da silsem geçecek gibi oluyor ama silinmiyor tabii:çok üzgünüm: :1no2:

:uhm: o zaman neden daha önce yoktu? ya da neden tek gözde var? :uhm:

evet canım banada doktor yaş ilerledikçe oluyor demişti.ama çok rahatsızlık veriyo bana :KK43:

bir de ben bu duruma dikkat ettikçe, iyice gözüme takılıyor, moralim bozuluyor bazen :a015:

yorgun savaşçı dediklerinin aynısı bendede var daha cuma günü kontrole gittim doktoruma ama normal yapacak bişe yok dedi napalım bunla yaşamaya alışıcaz...

yorgun savaşçı dediklerinin aynısı bendede var daha cuma günü kontrole gittim doktoruma ama normal yapacak bişe yok dedi napalım bunla yaşamaya alışıcaz...

öyle sivaslı58, zaten 10 yıldır var bende aşağı yukarı. ama inanır mısın, bugün bu topic'i okudktan sonra yine dikkat eder oldum :mymeka: kendi kendime sorun yaratıyorum yani bu durumda. kafayı takmamak lazım :Saruboceq:

bende de çocukluğumdan beri var. üniversitede göz doktoruna çıktığımda şikayetimi sölemiştim ve bunun normal olduğunu hatta kendisinde bile olduğunu sölemişti :) endişelenecek bişi yokmuş yani. çoğu insan olur dedi.

arkadaşlar yanlış bilgi veriyorsunuz beyaz alana baktıgında sinek uçuşması bir göz bozukluğu belirtisidir bunu çok net biliyorum büyük ihtimal katarakt olabilir ama sinek uçuşmas var diyosun doktora git ilk bunu soruyor zaten göz doktorları en kısa zamanda doktora git derim ben

arkadaşlar yanlış bilgi veriyorsunuz beyaz alana baktıgında sinek uçuşması bir göz bozukluğu belirtisidir bunu çok net biliyorum büyük ihtimal katarakt olabilir ama sinek uçuşmas var diyosun doktora git ilk bunu soruyor zaten göz doktorları en kısa zamanda doktora git derim ben

arkadasım kusura bakma ama sen de yanlıs bılgı verıyorsun
ozellıkle beyaz zemınlere bakıldıgında gozde belıren sınek ucusmasının bı degerı yoktur
bu ucusma eger sımsek cakması ıle bırlıkte olursa asıl o zaman vakıt kaybetmeden doktora gıtmek gerekır, retına yırtıgı olabılır

ama dıger turlu gozde olusan sınek ucusması yaslanmaya baglıdır VE 20 YASINDAN SONRA baslar, kafanıza takmadıgınız zaman gecer, sıvının kalıtesyle ılgılıdır

slm cnm bu durum babamda da var fakat ne yazık ki her yolu denedi ama geçmedi.İstanbulda dünyagöz e gitti yapılacak bişi yok demiş dr.Burda da dr a gitti dr kortizol tedavisi verdi ama hiç bir işe yaramadı mafoldumben

X