Beyaz akıntı

Yldz3502

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2024
5
0
24
Kızlar bir hafta önce ovulasyon dönemimde korunmasız ilişkiye girdim ovulasyon dönemim bitti ama ilişkiden iki gün sonra beyaz akıntı gelmeye başladı yoğun bir şekilde bu akıntı hala devam ediyor ara ara sağ kasığıma Ağrı giriyor ama daha 10 gün var adetime sizce neden olabilir ?

Dediğiniz şey bendede var ama ovulasyondan sonra başladı böyle krem kıvamında günde 1 kez felan geliyo 25 kuruş kadar bi büyüklükte gözüküyo çamasırımda çapı ama bilemedim nedendir

Kızlar bir hafta önce ovulasyon dönemimde korunmasız ilişkiye girdim ovulasyon dönemim bitti ama ilişkiden iki gün sonra beyaz akıntı gelmeye başladı yoğun bir şekilde bu akıntı hala devam ediyor ara ara sağ kasığıma Ağrı giriyor ama daha 10 gün var adetime sizce neden olabilir ?
Koku varsa enfeksiyondur

Benimde aynı şeyler var hala da devam ediyor adetime 1 hafta var sizin durum ne oldu acaba

Bende de akıntı var ama yumurtlama döneminde olduğu gibi değil az geliyor ve beyaz gibi sanki adete 4 gün var test yaptım böyle çıktı ama korkuyorum yarın tekrar yenilicem testi

Eklentiler

• 1000023362.jpg
    1000023362.jpg
    141,6 KB · Görüntüleme: 19
  • f08821db-6dbe-4eb3-ba0a-3afd7583b0e0-1_all_7157.jpg
    f08821db-6dbe-4eb3-ba0a-3afd7583b0e0-1_all_7157.jpg
    150 KB · Görüntüleme: 20
Doktora bir görün derim geçmis olsun

X