Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selamlar kaç gündür beyaz mat sadece çamaşırda görülen bir beyaz akıntı var 3 gündür bu neden olur acaba en son regl tarihim 19 Ağustos acaba bu yumurtlama belirtisi mi adetim çok oynamaz 3 4 gün oynar maksımum
he daha cok varmis. rahmi kalınlaştırmaya yarayan bir hormon. yani beyaz akıntı genelde sorun değildir ve doğal kabul edilir. sümüksü mü yoksa daha krem gibi bir akıntı mı?
he daha cok varmis. rahmi kalınlaştırmaya yarayan bir hormon. yani beyaz akıntı genelde sorun değildir ve doğal kabul edilir. sümüksü mü yoksa daha krem gibi bir akıntı mı?
hiç hormonlarınıza baktırdınız mı? bilemiyorum ki belki sizin vücudunuzun verdiği tepki bu sekildedir. çünkü yani regle kalan günlere baktığımızda yumurtlama döneminde olmanız gerekiyor
Kullandığım uygulamaya göre bugün ovulasyon günü değerlendirdik dün ama bilemiyorum hiçte anlamıyorum burdakı yorumlara bakarak düşünüyorum her zaman olan değil heralde dediğiniz gibi Benım vücudun verdiği reaksiyon bu demekki