• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beyaz akinti neden olur?

Vucudumuz cok degisik bir makina cidden bazen cok akilli bazen cok yetersiz:) mesela kurtaj oldum ben doktoruma hormon tahlillerini yapalim dedim adetin 3. Gunu geleyimde yok dedi yapamayiz. Gebelik sonlanmis bile olsa vucut dogumun gerkeslesecegi zamana kadar kendini hamile sanar genellikle su an test yapsak bile alacagimiz sonuclar senin gercek sonuclarin degil dedi:) hatta korkma goguslerinden sut bile gelebilir panikleme dedi hemen. İlginc bir durum yani

Vucudumuz cok degisik bir makina cidden bazen cok akilli bazen cok yetersiz:) mesela kurtaj oldum ben doktoruma hormon tahlillerini yapalim dedim adetin 3. Gunu geleyimde yok dedi yapamayiz. Gebelik sonlanmis bile olsa vucut dogumun gerkeslesecegi zamana kadar kendini hamile sanar genellikle su an test yapsak bile alacagimiz sonuclar senin gercek sonuclarin degil dedi:) hatta korkma goguslerinden sut bile gelebilir panikleme dedi hemen. İlginc bir durum yani
Evett okadar ilgincki.o bizim.dogum.kontol doye kullandigimiz haplarda zaten oyle bir oynuyoki hormonlarimizla vucut hamileyiim saniyormus.yani osekilde korunuyormusuz aslinda..gercekten bilmek ayri dert

Aynen.bende ayni sekil hamile kaldim adet olmazdim olduumda da 7 gun surerdi benimde algilayamadim ya yumurta catlamadan adetij ben
Yumurtlama sorunu olanlar adet olurmus ya fazla gelirmis ya duzensiz. Doktora gidip ogrenmesem hamilede kalamayacakmisim. Dr gitti bi hapla hamile kaldim hemen

Ya iki yil bile iyi degil.diyorlar naptiniz :/
Doktor hic bir zarari olmaz dedi kullandim bende ne yapayim baska turlu adet gormuyordum. Sonra biraktim yaptigi kilolar cok canimi sikmaya baslamisti, esim korunuyordu bu surecte ama hapi biraktiktan cok kisa bir sure sonra esim korunurken hamile kAldim.

Yani ben cok ta zararli oldugunu dusunmuyorummacikcasi:) 11 yil ilac kullan, birak korunmaya devam et, adet olma yumurtlaman problemli olsun, esini 10 gunde bir anca gor (is yogunlugu facia) tum bunlara ragmen hamile kal:)

Hapa suc atmamak lazim sanki:) kismette varsa oluyor:)

Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum ve sizin yazdıklarınzdan sürekli bir umut bağlamaya çalışıyorum baya bir motivasyon oluyor bana ... Bende tam bir yıllık evliyim ve hiç korunmadım şimdiye kadar bariz istiyoruz çocuk ama bir türlü olmadı ..evlenmeden önce de adetlerim felan çok düzenliydi hiçbir problemim olmadı .. neyse işte şimdi bugünlere gelelim en son 24 Mart regl oldum toplam 6 gün regl sürüyor en fazla 7 , bir yıldır evliyim ilk defa bir regldan sonra bukadar akıntım oldu yani iç çamaşırm baya bir ıslanyor beyaz korkusuz ve iki ay önce soğan kürü yapmıştım tam 15 gün sabah aç karnına ve gece yemekten önce bunuda geçmek istemedin karman corman oldu yazı ama 6 gün var regl a sizin düşüncelerinizi merak ediyorum daha önce benimle aynı şeyleri yaşayanınız varsa lütfen paylaşabilir mi ??

Back