- 3 Nisan 2015
- 233
- 123
- 33
- Konu Sahibi kirmizigitar
Bazi kadinlarin yumurtlamadan adet oldugunu biliyorum bende duymustum bir cok kisiden. Sanirim yumurtlama gerceklesmiyor ama hormonlar normal devam ediyor ve adet oluyor insanlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazi kadinlarin yumurtlamadan adet oldugunu biliyorum bende duymustum bir cok kisiden. Sanirim yumurtlama gerceklesmiyor ama hormonlar normal devam ediyor ve adet oluyor insanlar
Canim troid guatr aklina gelebilecek herbisiye bakildi en ufak bir sorun cikmadi tahlillerde. Hormonel bir durum yuksek ihtimalle ama net bir teshisi yok pco deniyor sadece :) herkeste farkli gorunuyor zaten sureci pco nun
Vucudumuz cok degisik bir makina cidden bazen cok akilli bazen cok yetersiz:) mesela kurtaj oldum ben doktoruma hormon tahlillerini yapalim dedim adetin 3. Gunu geleyimde yok dedi yapamayiz. Gebelik sonlanmis bile olsa vucut dogumun gerkeslesecegi zamana kadar kendini hamile sanar genellikle su an test yapsak bile alacagimiz sonuclar senin gercek sonuclarin degil dedi:) hatta korkma goguslerinden sut bile gelebilir panikleme dedi hemen. İlginc bir durum yanialla h allah ya
Evett okadar ilgincki.o bizim.dogum.kontol doye kullandigimiz haplarda zaten oyle bir oynuyoki hormonlarimizla vucut hamileyiim saniyormus.yani osekilde korunuyormusuz aslinda..gercekten bilmek ayri dertVucudumuz cok degisik bir makina cidden bazen cok akilli bazen cok yetersiz:) mesela kurtaj oldum ben doktoruma hormon tahlillerini yapalim dedim adetin 3. Gunu geleyimde yok dedi yapamayiz. Gebelik sonlanmis bile olsa vucut dogumun gerkeslesecegi zamana kadar kendini hamile sanar genellikle su an test yapsak bile alacagimiz sonuclar senin gercek sonuclarin degil dedi:) hatta korkma goguslerinden sut bile gelebilir panikleme dedi hemen. İlginc bir durum yani
11 yil hic ara vermeden kullandim dogum kontrol hapi . Benim vucut kendini kaybetmistir o zaman:)Evett okadar ilgincki.o bizim.dogum.kontol doye kullandigimiz haplarda zaten oyle bir oynuyoki hormonlarimizla vucut hamileyiim saniyormus.yani osekilde korunuyormusuz aslinda..gercekten bilmek ayri dert
Ya iki yil bile iyi degil.diyorlar naptiniz :/11 yil hic ara vermeden kullandim dogum kontrol hapi . Benim vucut kendini kaybetmistir o zaman:)
Yumurtlama sorunu olanlar adet olurmus ya fazla gelirmis ya duzensiz. Doktora gidip ogrenmesem hamilede kalamayacakmisim. Dr gitti bi hapla hamile kaldim hemenAynen.bende ayni sekil hamile kaldim adet olmazdim olduumda da 7 gun surerdi benimde algilayamadim ya yumurta catlamadan adetij ben
Doktor hic bir zarari olmaz dedi kullandim bende ne yapayim baska turlu adet gormuyordum. Sonra biraktim yaptigi kilolar cok canimi sikmaya baslamisti, esim korunuyordu bu surecte ama hapi biraktiktan cok kisa bir sure sonra esim korunurken hamile kAldim.Ya iki yil bile iyi degil.diyorlar naptiniz :/
Dogum kontrol haplarina vucut aliyormus (uzun sure kullananlari diyorum ama) sonra hamile kalma olasiligini azaltiyormus diye duymustum11 yil hic ara vermeden kullandim dogum kontrol hapi . Benim vucut kendini kaybetmistir o zaman:)
Yukarda yazdigimi oku derim:)Dogum kontrol haplarina vucut aliyormus (uzun sure kullananlari diyorum ama) sonra hamile kalma olasiligini azaltiyormus diye duymustum