Beyaz akıntı hamilelik belirtisimi

moonlightx34

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2023
87
9
16
21
Arkadaşlar beyaz sıvı şeklinde akıntım başladı kasıklarımda da hafiften ara ara ağrı var adetim biteli 10gün oldu acaba nedir hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa yumurtlama ya da tekrar adet mi olacağım

Arkadaşlar beyaz sıvı şeklinde akıntım başladı kasıklarımda da hafiften ara ara ağrı var adetim biteli 10gün oldu acaba nedir hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa yumurtlama ya da tekrar adet mi olacağım
Adetin yeni bitmiş muhtemelen yumurtlama olabilir bencee

Peki yumurtlama zamanında gebelik testi pozitif çıkar mı
Gecen adetten once adete yakin hamile kaldiysan gec döllenme olduysa cikar iliskiden sonra en erken 8 en gec 15 gun sonra cikar diolar gebelik testinde ama bilemedim gec cikanlarda oluyo kisinin bunyesine bağlı

En iyisi beklemek olucak bakalım kan verdim cıkarmı
Çıktı mı? Benimde oldu yarın test vereceğim deneme üstünden 10 gün geçti. 1. Denemeden sonraki gün akıntı gelmeye başladı beyaz şeffaf bir kaç gün sonra kasıklarda çok hafif hafif sancı oluyor. Hâlâ devam ediyor ara ara

Beyaz akinti bende her ay iki adet doneminin tam irtasina denk gelicek sekilde oluyor ve birkac gun suruyor. Dogumdan sonra niyeyse boyle bisey olmaya basladi. Oncesinde varsa da ben hatrlamiyorum. Benimkinin hamilelikle ilgisi yok tabi her ay oluyor nerdeyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…