Betülün CİCİ çeyizleri :)

çok şekerler. güle güle kullan:)
tebrk ederim hem öğrenci hem çeyiz:D
bende öğrenciyken birikim yapıodum:)

tatlımmm güle güle kullan çok beğendim mutluluklar :9: en baştaki uzun tencereni nerden aldığını öğrenebilirmiyim :123:

teşekkür ederim biraz zor oluyor ama idare ediyorum :1:

tatlımmm güle güle kullan çok beğendim mutluluklar :9: en baştaki uzun tencereni nerden aldığını öğrenebilirmiyim :123:

teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim tencerelerımın hepsi mudo 3 al 2 öde kampanyası vardı 3ünü 76 liraya aldım

güle güle kullan hepside çok cici:16:

teşekkürler beğenmen beni mutlu etti canım :16:

teşekkür ederim canım biraz zor oluyor ama idare ediyorum :1:

teşekkür ederim canım beğendiğine sevindim tencerelerımın hepsi mudo 3 al 2 öde kampanyası vardı 3ünü 76 liraya aldım

güle güle kullan hepside çok cici:16:

teşekkürler beğenmen beni mutlu etti canım :16:

çok şekerler ya canlı çekmen dahada güzel olmuş bayıldımmmmmmmm :16:

teşekkür ederim canım beğenmen beni mutlu etti :16: berbat açıdan çekmiş olsamda teşekkür ederim:16:

Pembiş pembiş cici bir çeyiz gördüm sanki :nazar: çok güzeller mutlulukla aşkla kullanın :16:

sağolasın canım inşallah ağız tadıyla kullanalım hepimiz :16::16:

Çok cici şeyler gerçekten.Çok beğendim hepsini.İyi günlerde ağız tadıyla kullan hepsini inşalalh :16:

Tantitoni tepsilerimiz aynıı :) Mudo tencerenin de kırmızı biberi var bende :) Zevklerimiz birbirine benziyor canım... Hepsi de çook güzel nazar değmesin Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :nazar: çooookkkkkk zevkli dimi her gün küçük küçük bişeyler almak, her gün mutlaka 1 parça alıp geliyorum eve :21::21:

Son düzenleme:
Çok güzeller canım güle güle aşkla kullan:16: benim de son senem bende keşke daha erken başlasaydım diyorum. Yine ufak tefek bişeyler aldım ama senin de bildiğin gibi öğrencilik de zor bu işler:34:

Çok renkli bi kişilik olduğun belli :1: güle güle kullanırsın inş.:nazar:

teşekkür ederim canım renksiz olanlar bana ruhsuz gibi geliyor .Bide yaş itibariyle küçük olunca hiç bakamıyorum bile onlara sanki onlar ev kadınlarına ait bunlar başka türlü gibi geliyor:1::1::1:

Çok güzeller canım güle güle aşkla kullan:16: benim de son senem bende keşke daha erken başlasaydım diyorum. Yine ufak tefek bişeyler aldım ama senin de bildiğin gibi öğrencilik de zor bu işler:34:

teşekkürler canım aynen öyle aldım almasına ancak şimdi öderken epey zor yani allah yardımcımız olsun :34:

Cicilerin çok güzel hayırlı olsun.Yatak örtünde benimkini aynısı bu arada onuda söylemeden geçmeyim:)

canım teşekkü ederim yanlız orda bir battaniye var english home un bide masa örtüsü var yatak örtüm yok benim :3::3:

:16: bayıldığım cicilerr ne güzel renkler hepsini güle güle kullan:nazar:

teşekkürler canım inş allah kullanmayı da nasip eder sevdiğceğimle:16::16::16:

Kızlar epeydir takipteyim çok güzel şeyler paylaşıyorsunuz bende aldıklarımı paylaşmak istedim .Benim söz nişan vs. hiç bişey yok henüz üniversite öğrencisiyim 2.sınıf 5 yıldır ilişkim var .Ciddi bişeyler olsun istiyoruz ama öğrenci olduğumdan bizimkiler pek yanaşmıyor. :84:
Sırf bu yüzden bişeyler almaya başladım gözleri alışsın vs. diye hadi bakalım inş . herşey güzel olur.Kızlar biraz karışık yükledim şimdilik alabildiklerim bunlar malum öğrencilik. Kızlar yemek masası benim değil :) masaörtüsünü göstermek amaçlı serildi :27::27::1:

Eki Görüntüle 592976 Eki Görüntüle 592977 Eki Görüntüle 592978 Eki Görüntüle 592979 Eki Görüntüle 592981 Eki Görüntüle 592982 Eki Görüntüle 592976 Eki Görüntüle 592983 Eki Görüntüle 592984 Eki Görüntüle 592985 Eki Görüntüle 592987 Eki Görüntüle 592988 Eki Görüntüle 592989 Eki Görüntüle 592990 Eki Görüntüle 592991 Eki Görüntüle 592992 Eki Görüntüle 592993 Eki Görüntüle 592994 Eki Görüntüle 592995 Eki Görüntüle 593002 Eki Görüntüle 593008 Eki Görüntüle 593011 Eki Görüntüle 593012 Eki Görüntüle 593014 Eki Görüntüle 593016 Eki Görüntüle 593017 Eki Görüntüle 593018 Eki Görüntüle 593019 Eki Görüntüle 593021

Canım benim herşeyin çok cici. Aşkla kullan kuzum :)

Back
X