Betül ismi nasil kızlar ?

Beril kızımın ismi, ben çok severek koydum. Özel de bir anlamı var benim için. Ama Betül ismi de çok nahif çok şeker bence. Tınısı da hoş. Kalsın bence.

Beril kızımın ismi, ben çok severek koydum. Özel de bir anlamı var benim için. Ama Betül ismi de çok nahif çok şeker bence. Tınısı da hoş. Kalsın bence

Sizin içinize sinmeyecek isim, zorlamayın bence, en azından bi istediğiniz ismi yanına ekletin
Yani anlamayamiyorum neden böyle oldum normalde bunu takacak biri degilim psikolojik mi acaba gerçekten mi beğenmedim bilmiyorum

Demode diyolar moralim bozuluyor bide tül derken bir degisik geliyor anlayamıyorum anlamlandiramiyorum neden böyle oldu hiç aklıma gelmezdi böyle birsey yasayacağım
başka alternatif bak. içine sinmiyorsa koyma zaten :) ben isimlerin karakterine etkisine inandığım için isim seçerken ona bakıyordum
demode değl ya şimdi eva neva koydukları için demode diyorlar

Demode diyolar moralim bozuluyor bide tül derken bir degisik geliyor anlayamıyorum anlamlandiramiyorum neden böyle oldu hiç aklıma gelmezdi böyle birsey yasayacağım
İsim moda olmak zorunda mı? Klasik olan bazı isimler daha iyi. Niye böyle bir mecburiyetiniz olsun ki? Moda olan isimler çok mu güzel ayrıca?

Seçtiğiniz isim ne kadar güzel de olsa mutlaka beğenmeyen biri çıkacak. Her kafadan bir ses çıkar isim konusunda. Sizin çok severek koymak istediğiniz isme herkes aynı düşünce ile yaklaşmayabilir. O yüzden içinize sinen bir isim varsa kimsenin dediğine kulak asmayın. Annesi olarak sizin kararınız her şeyden daha önemli 😍 bence her iki isim de gayet güzel. Hangisi sizi daha çok cezbediyorsa onu koyun.

Seçtiğiniz isim ne kadar güzel de olsa mutlaka beğenmeyen biri çıkacak. Her kafadan bir ses çıkar isim konusunda. Sizin çok severek koymak istediğiniz isme herkes aynı düşünce ile yaklaşmayabilir. O yüzden içinize sinen bir isim varsa kimsenin dediğine kulak asmayın. Annesi olarak sizin kararınız her şeyden daha önemli 😍 bence her iki isim de gayet güzel. Hangisi sizi daha çok cezbediyorsa onu koyun.
O kadar yoruldum ki ama bırakamıyorum da çok teşekkür ederim desteğiniz için ⚘️

X