Betül Cengiz mi Ahmet Alp mi?????

U1234

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
106
13
48
Kızlar çok kararsızım Betül Cengiz ve Ahmet Alp arasında kaldım önerilerinizi bekliyorum

betül cengiz in tarzı 3k estetik olduğu belli burunlar nasıl bir burun istediğine göre tercihini yap Ahmet alp ona göre daha doğal sanki tabi bu benim fikrim

Betül cengizin yaptığı burunları hiç ama hiç beğenmiyorum. Ahmet alp bence.

Evet haklısınız isteğe göre yapıyorum doğal da yapıyorum demişti ama Ahmet Alp daha iyi gibi ooof bir karar verebilsem

Betül Cengiz'le kıyaslaman saçma olmuş ikisini kıyaslayamazsın yani Betül Cengiz'in burunları hiç beğenmiyorum ayrıca kendisi de estetik oldu ama burnunu da beğenmiyorum bi de estetik oldu göya

Betül Cengiz'le kıyaslaman saçma olmuş ikisini kıyaslayamazsın yani Betül Cengiz'in burunları hiç beğenmiyorum ayrıca kendisi de estetik oldu ama burnunu da beğenmiyorum bi de estetik oldu göya
onun burnunu da emre ilhan yapmış .bende beğenmiyorum estetik algısı yök kocaman yüzlere minnacık burun yapıyor

Peki sizin Öneriniz var mıı
ben etkilemek istememem canım bnde tavsiye üzerine gittim instgramdaki fotolara aldanıp gittim sonuç hüsran aşırı kalkık ucu tuhaf bir burnum oldu sana tavsiye işinin ehli bir doktor bul özellikle hastalarıyla konuş bir de nasıl burun istiyorsun doğal mı iddialı mı ona göre de düşün çünkü bunda doktorun tarzı da çok önemli bir de kesinlikle tasarı yapan bir doktor bul

Doğal bir burun istiyorum sadece kemeri gitse ve ucunun düşüklüğü gitse yeter ama çevremde öyle burun ameliyatı olan kimse olmadığı için kararsız kalıyorum sadece bir arkadaşımın arkadaşı Yunus Emre hastanesinde Hüseyin altuna olmuştu çok memnun kaldı sonra kardeşi de oldu hatta ama bu kadar başka hiç tanıdığım biri yok

Doğal bir burun istiyorum sadece kemeri gitse ve ucunun düşüklüğü gitse yeter ama çevremde öyle burun ameliyatı olan kimse olmadığı için kararsız kalıyorum sadece bir arkadaşımın arkadaşı Yunus Emre hastanesinde Hüseyin altuna olmuştu çok memnun kaldı sonra kardeşi de oldu hatta ama bu kadar başka hiç tanıdığım biri yok

Betül Cengize şimdi girip baktığımda kıyaslama yapabildiğin için şok oldum. Yaptığı burunlari gordugumde şaka mı dedim. Ahmet ALP'e oldum güvenip hiç şüphe duymayacagin çok başarılı bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…