Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Betül Cengiz mi Ahmet Alp mi?????
- Konu Sahibi U1234
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun burun estetiği doktor arayisi estetik estetik ameliyat
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 33
- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 33
çok küçük ne varsa alıyor et kemik bırakmıyor ortadaBetül cengizin yaptığı burunları hiç ama hiç beğenmiyorum. Ahmet alp bence.
Betül cengiz de tostoparlak burunlar yapıyorçok küçük ne varsa alıyor et kemik bırakmıyor ortada
- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 33
betül cengiz'den bahsettim bendeBetül cengiz de tostoparlak burunlar yapıyor
- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 33
onun burnunu da emre ilhan yapmış .bende beğenmiyorum estetik algısı yök kocaman yüzlere minnacık burun yapıyorBetül Cengiz'le kıyaslaman saçma olmuş ikisini kıyaslayamazsın yani Betül Cengiz'in burunları hiç beğenmiyorum ayrıca kendisi de estetik oldu ama burnunu da beğenmiyorum bi de estetik oldu göya
Peki sizin Öneriniz var mııonun burnunu da emre ilhan yapmış .bende beğenmiyorum estetik algısı yök kocaman yüzlere minnacık burun yapıyor
- 18 Temmuz 2017
- 297
- 65
- 48
- 33
ben etkilemek istememem canım bnde tavsiye üzerine gittim instgramdaki fotolara aldanıp gittim sonuç hüsran aşırı kalkık ucu tuhaf bir burnum oldu sana tavsiye işinin ehli bir doktor bul özellikle hastalarıyla konuş bir de nasıl burun istiyorsun doğal mı iddialı mı ona göre de düşün çünkü bunda doktorun tarzı da çok önemli bir de kesinlikle tasarı yapan bir doktor bulPeki sizin Öneriniz var mıı
Doğal bir burun istiyorum sadece kemeri gitse ve ucunun düşüklüğü gitse yeter ama çevremde öyle burun ameliyatı olan kimse olmadığı için kararsız kalıyorum sadece bir arkadaşımın arkadaşı Yunus Emre hastanesinde Hüseyin altuna olmuştu çok memnun kaldı sonra kardeşi de oldu hatta ama bu kadar başka hiç tanıdığım biri yokben etkilemek istememem canım bnde tavsiye üzerine gittim instgramdaki fotolara aldanıp gittim sonuç hüsran aşırı kalkık ucu tuhaf bir burnum oldu sana tavsiye işinin ehli bir doktor bul özellikle hastalarıyla konuş bir de nasıl burun istiyorsun doğal mı iddialı mı ona göre de düşün çünkü bunda doktorun tarzı da çok önemli bir de kesinlikle tasarı yapan bir doktor bul
Doğal bir burun istiyorum sadece kemeri gitse ve ucunun düşüklüğü gitse yeter ama çevremde öyle burun ameliyatı olan kimse olmadığı için kararsız kalıyorum sadece bir arkadaşımın arkadaşı Yunus Emre hastanesinde Hüseyin altuna olmuştu çok memnun kaldı sonra kardeşi de oldu hatta ama bu kadar başka hiç tanıdığım biri yokben etkilemek istememem canım bnde tavsiye üzerine gittim instgramdaki fotolara aldanıp gittim sonuç hüsran aşırı kalkık ucu tuhaf bir burnum oldu sana tavsiye işinin ehli bir doktor bul özellikle hastalarıyla konuş bir de nasıl burun istiyorsun doğal mı iddialı mı ona göre de düşün çünkü bunda doktorun tarzı da çok önemli bir de kesinlikle tasarı yapan bir doktor bul
Betül Cengize şimdi girip baktığımda kıyaslama yapabildiğin için şok oldum. Yaptığı burunlari gordugumde şaka mı dedim. Ahmet ALP'e oldum güvenip hiç şüphe duymayacagin çok başarılı bir doktorDoğal bir burun istiyorum sadece kemeri gitse ve ucunun düşüklüğü gitse yeter ama çevremde öyle burun ameliyatı olan kimse olmadığı için kararsız kalıyorum sadece bir arkadaşımın arkadaşı Yunus Emre hastanesinde Hüseyin altuna olmuştu çok memnun kaldı sonra kardeşi de oldu hatta ama bu kadar başka hiç tanıdığım biri yok