Biraz agir bi bakim yagi yani sorunsuz kiriksiz saclarda nemlendirmesi cok cok yuksek ve sanki yikasamda o nemini sacimda hissediyorum haftada 1 de yapsam bana yetiyor gibi. Fakat sac tipiniz kuruysa ve kolay yaglanmiyorsa 2 de yapilabilir. 2 den fazlasida baya yorar saci gibime geliyor acikcasi ben haftada kesin 1 kere yapiyorum ama vakit bulursam 2 de uygulayabilirim. Tercihine kalmis 1 kerr duzenli kesinlikle yap 2. Uygulama sana kalmis
Bu arada saçımın arkadan görünümünü çekebildim.
Dün gece saçımın uçlarına badem yağı sürdüm ve sabaha kadar bekledim. Saçlarımı tararken zorlanmadım ve bayağı parladı çok hoşumaa gitti. Ben Dax'ı haftada 2 kere kullanmayı düşünüyorum sizce fazla mı?
dax bende vardı ama kullanamadım. saçlarım zaten çok çabuk yağlanır. yağlı yağlı kaldı sürekli.Evet saçları çok güzel aprlaklaştırıyor ve canlı gösteriyor. Püskül püskül olmuyor saçlar canım. Ve gerçekten uzamaya yardımcı :)
Ben restorexi önerebilirim canım gerçekten saça olumlu etkisi çok fazla ve gerçekten de uzatıyor.
Dax ve restorex tavsiyemdir canım o kadar çok yağla uğraşmadan zaten kendi içinde bulundueuyor o yağları :)
Şampuanla kuru kuru kopurtmek gerekiyor. Ben oyle yapiyorum ilk yikamada bi kerede islak kopurtup duruluyorum uclara az bisey krem taramada yardimci olsun diye cunku daxi surerken ve arindirirken cok fazla dolastiriyorum saclarimi dipleri surtmekten :)dax bende vardı ama kullanamadım. saçlarım zaten çok çabuk yağlanır. yağlı yağlı kaldı sürekli.
Uzama var kesinlikle fark ediliyor. Benim de suan kafamda dax var uzun zamandir gormeyen arkadaslar sacimin ne cabuk uzadigini soylediler ck sevindim. Yalniz ben restorex sampuana basladim baslayali sacim acayip kasiniyor ve kasidikca kepeklenme olmaya basladi acaba uzama sirasinda sac koklerini uyarici bir madeden dolayi mi boyle bilemedim. Daxi bebek sampuaniyla kolay ciktigini soyleyenler olmustu bu sefer 1. De oglumun uni baby bebek sampuanini kullancam 2. De restorexle yikayip kremleyip cikcam. Bide onu deneyim dax zahmetli bi okadarda faydali bol bol vaktim olsa keske haftada 2 ye cikamadim :)Eki Görüntüle 1945838 Eki Görüntüle 1945839
Arada gözle görülür bir fark var mı bilmiyorum.
Ama uzama olduğunu hissediyorum.
16 günde 4 kere dax uyguladım ve her yıkamadan önce bir saat badem yağı sürdüm uçlarına.
Saç rengini açmak isteyen kızlara tavsiyem badem yağı birebir. Ben en çok haziran da saçımın boyutu nerde olucak diye merak ediyorum.
yakın bir zamanda kırık aldırmaya gidicem.
Yakın dediğime bakmayın marta doğru çünkü burda bir kuaför var boydan kısaltmadan kırıkları alıyor.
ben şuan tek yaşadığım için fotoğraflar ancak böyle. Cuma günü memleketime gidicem. Ailemden birine çektiririm tam olarak boyutu..
Evimde 27 gün kalıcam farkı açıkçası ben de merak ediyorum.
Ohaaaaaaa ne kadar uzamış benim kaç ayda böyle uzamadı kuzumm maşallahEki Görüntüle 1945838 Eki Görüntüle 1945839
Arada gözle görülür bir fark var mı bilmiyorum.
Ama uzama olduğunu hissediyorum.
16 günde 4 kere dax uyguladım ve her yıkamadan önce bir saat badem yağı sürdüm uçlarına.
Saç rengini açmak isteyen kızlara tavsiyem badem yağı birebir. Ben en çok haziran da saçımın boyutu nerde olucak diye merak ediyorum.
yakın bir zamanda kırık aldırmaya gidicem.
Yakın dediğime bakmayın marta doğru çünkü burda bir kuaför var boydan kısaltmadan kırıkları alıyor.
ben şuan tek yaşadığım için fotoğraflar ancak böyle. Cuma günü memleketime gidicem. Ailemden birine çektiririm tam olarak boyutu..
Evimde 27 gün kalıcam farkı açıkçası ben de merak ediyorum.
ayy canım çok teşekkür ederim. Ben haftada iki kere dax uyguluyorum saçıma gece daxla yatıp sabah yıkıyorum. Onun dışında her yıkama öncesi saç uçlarıma badem yağı sürüyorum. Kırıkllarım gözle görülür bir şekilde azaldı vee tabi kii canım şampuanım Restorex Bunlar dışında bir şey kullanmıyorum canımm.Ohaaaaaaa ne kadar uzamış benim kaç ayda böyle uzamadı kuzumm maşallahHarika görünüyor saçların, tüm sırlarını anlatt
canım senin saçların da güzel uzamış. restorex evet kaşındırıyor saç köklerini uyarıyor. Bu iyi bir şey çünkü saçına etkisi var
Ama nasil tatli bir kasinti anlatamamayy canım çok teşekkür ederim. Ben haftada iki kere dax uyguluyorum saçıma gece daxla yatıp sabah yıkıyorum. Onun dışında her yıkama öncesi saç uçlarıma badem yağı sürüyorum. Kırıkllarım gözle görülür bir şekilde azaldı vee tabi kii canım şampuanım Restorex Bunlar dışında bir şey kullanmıyorum canımm.
canım senin saçların da güzel uzamış. restorex evet kaşındırıyor saç köklerini uyarıyor. Bu iyi bir şey çünkü saçına etkisi var
canım ben diyet de yapıyorum yaza kadar valla güzel olmam lazım saçlarım uzasın 7 kilo vermem lazım. Yani tüm planlarımı yapıyorum hazirana kadar umarım saçlarım iyi bir seviyede olurAma nasil tatli bir kasinti anlatamamneyse raziyim kasintiya falan nisana kadar maratona devamm :)
Maşallah maşallah maşallah inanmıyorumKizlar buda 1 hafta arayla cekildigim foto 3 aya yakindir dax 2 haftadir da haftada 2 kere restorexle yikiyorum. Fark ediyor mu sizcede bi onceki mesjimda da 77 gunluk farki koymustum. Nisan ayinin sonuna kadar kestirmicem suan duz kesim ama hafif katli bi kesimle sekil verdirmek istiyorum sacim cok gur ve yogun beni zorluyor simdiden bile (masallah)
canım çok güzel uzamış ben restorexin gücüne çok inanıyorum. Gerçekten uzamayı hızlandırıyorKizlar buda 1 hafta arayla cekildigim foto 3 aya yakindir dax 2 haftadir da haftada 2 kere restorexle yikiyorum. Fark ediyor mu sizcede bi onceki mesjimda da 77 gunluk farki koymustum. Nisan ayinin sonuna kadar kestirmicem suan duz kesim ama hafif katli bi kesimle sekil verdirmek istiyorum sacim cok gur ve yogun beni zorluyor simdiden bile (masallah)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?