Saç Uzatma Yöntemleri Betrayal İle 6 aylık Saç Uzatma!

Biraz agir bi bakim yagi yani sorunsuz kiriksiz saclarda nemlendirmesi cok cok yuksek ve sanki yikasamda o nemini sacimda hissediyorum haftada 1 de yapsam bana yetiyor gibi. Fakat sac tipiniz kuruysa ve kolay yaglanmiyorsa 2 de yapilabilir. 2 den fazlasida baya yorar saci gibime geliyor acikcasi ben haftada kesin 1 kere yapiyorum ama vakit bulursam 2 de uygulayabilirim. Tercihine kalmis 1 kerr duzenli kesinlikle yap 2. Uygulama sana kalmis

dax bende vardı ama kullanamadım. saçlarım zaten çok çabuk yağlanır. yağlı yağlı kaldı sürekli.

dax bende vardı ama kullanamadım. saçlarım zaten çok çabuk yağlanır. yağlı yağlı kaldı sürekli.
Şampuanla kuru kuru kopurtmek gerekiyor. Ben oyle yapiyorum ilk yikamada bi kerede islak kopurtup duruluyorum uclara az bisey krem taramada yardimci olsun diye cunku daxi surerken ve arindirirken cok fazla dolastiriyorum saclarimi dipleri surtmekten :)

Ay Destina ben de öyle yapıyorum yoksa kafadan çıkmıyor o yağ. İlk önce kuru kuru köpürtmek lazım sonra iyice yıkamak lazım. Bence harika bir ürün yani benim bugün ikinci kullanışım oldu gerek kokusu gerek saçımı cap canlı yapması aşırı derecede hoşuma gitti. Bu arada ben dax 2. kürümü yaptım. Uçlara da badem yapı sürdüm.
Badem yağına aşığım yaaa. Saçımı yumuşacık yapıyor rengini açıyor bir sevimli yapıyo ki saçları anlatamam. 4 saat sonra falan duşa girmeyi planlıyorum. 4saat kafamda kalıcak :)

Badem yagi kiriklara birebir hele bide azcik isitip surersen sac daha kolay emiyor. Daxi bende sevdim restorexle daha bi keyiflendim daha kolay cikiyor dax hemde daha bi yumusadi ve ilk zamanlardaki elektriklenme sorunum kalmadi. Saci surtmekten cikarcam diye resmen elektrik yukluyormusum.

Şimdi saçıma badem yağı sürdüm. Dinlendirdim ve yıkadım. Saçımda tabi ki göze görülür gelişmeler var.
Uzama konusunda henüz gözle görülür bir şey yok ama zaten bir şey söylemek için çok erken. 1 haftadır yapıyorum kürü. O yüzden 1 haftada sonuç beklemiyorum tabi ki . 1 ay sonra değişikliği atmayı planlıyorum. Somestırda eve gideceğim için ablama arkadan çektircem saçlarımı fark daha iyi belli olur.

Arada gözle görülür bir fark var mı bilmiyorum.
Ama uzama olduğunu hissediyorum.
16 günde 4 kere dax uyguladım ve her yıkamadan önce bir saat badem yağı sürdüm uçlarına.
Saç rengini açmak isteyen kızlara tavsiyem badem yağı birebir. Ben en çok haziran da saçımın boyutu nerde olucak diye merak ediyorum.
yakın bir zamanda kırık aldırmaya gidicem.
Yakın dediğime bakmayın marta doğru çünkü burda bir kuaför var boydan kısaltmadan kırıkları alıyor.
ben şuan tek yaşadığım için fotoğraflar ancak böyle. Cuma günü memleketime gidicem. Ailemden birine çektiririm tam olarak boyutu..
Evimde 27 gün kalıcam farkı açıkçası ben de merak ediyorum.

Uzama var kesinlikle fark ediliyor. Benim de suan kafamda dax var uzun zamandir gormeyen arkadaslar sacimin ne cabuk uzadigini soylediler ck sevindim. Yalniz ben restorex sampuana basladim baslayali sacim acayip kasiniyor ve kasidikca kepeklenme olmaya basladi acaba uzama sirasinda sac koklerini uyarici bir madeden dolayi mi boyle bilemedim. Daxi bebek sampuaniyla kolay ciktigini soyleyenler olmustu bu sefer 1. De oglumun uni baby bebek sampuanini kullancam 2. De restorexle yikayip kremleyip cikcam. Bide onu deneyim dax zahmetli bi okadarda faydali bol bol vaktim olsa keske haftada 2 ye cikamadim :)

Ohaaaaaaa ne kadar uzamış benim kaç ayda böyle uzamadı kuzumm maşallah Harika görünüyor saçların, tüm sırlarını anlatt

Kizlar daxa hafta 1 13 kasimda baslamisim. Yaklasik 2.5 (77 gun) ay olmus o zamandan bu zamana elde ettigim uzama bu sekilde sizce nasil bukadsr zamanda bu uzama hizli uzadigini gosterirmi sizce yorumlsrinizi bekliyorum.

Ohaaaaaaa ne kadar uzamış benim kaç ayda böyle uzamadı kuzumm maşallah Harika görünüyor saçların, tüm sırlarını anlatt
ayy canım çok teşekkür ederim. Ben haftada iki kere dax uyguluyorum saçıma gece daxla yatıp sabah yıkıyorum. Onun dışında her yıkama öncesi saç uçlarıma badem yağı sürüyorum. Kırıkllarım gözle görülür bir şekilde azaldı vee tabi kii canım şampuanım Restorex Bunlar dışında bir şey kullanmıyorum canımm.

Kizlar daxa hafta 1 13 kasimda baslamisim. Yaklasik 2.5 (77 gun) ay olmus o zamandan bu zamana elde ettigim uzama bu sekilde sizce nasil bukadsr zamanda bu uzama hizli uzadigini gosterirmi sizce yorumlsrinizi bekliyorum.

canım senin saçların da güzel uzamış. restorex evet kaşındırıyor saç köklerini uyarıyor. Bu iyi bir şey çünkü saçına etkisi var

Ama nasil tatli bir kasinti anlatamam neyse raziyim kasintiya falan nisana kadar maratona devamm :)

Ama nasil tatli bir kasinti anlatamam neyse raziyim kasintiya falan nisana kadar maratona devamm :)
canım ben diyet de yapıyorum yaza kadar valla güzel olmam lazım saçlarım uzasın 7 kilo vermem lazım. Yani tüm planlarımı yapıyorum hazirana kadar umarım saçlarım iyi bir seviyede olur

Şuraya da yaziimm
Dax tresan şampuanla çok güzel arınıyor
Ben papatyalısını kullanıyorum
Öyle kuru saça şampuan hiç gerek yok
Normal yıkıyorsun tertemiz yapıyor

Ya ben bugun kuafor arkadasa sordum resmimi attim uzama sence normalmi yoksa 78 gunde hizli mi diye hayir normal dedi yaklasik ayda 1.5 cm uzamis dedi buda ekstra bir uzama degil demek ki anlayamadim yaa motive olmustum ama yaa :)

Kizlar buda 1 hafta arayla cekildigim foto 3 aya yakindir dax 2 haftadir da haftada 2 kere restorexle yikiyorum. Fark ediyor mu sizcede bi onceki mesjimda da 77 gunluk farki koymustum. Nisan ayinin sonuna kadar kestirmicem suan duz kesim ama hafif katli bi kesimle sekil verdirmek istiyorum sacim cok gur ve yogun beni zorluyor simdiden bile (masallah)

Maşallah maşallah maşallah inanmıyorum

canım çok güzel uzamış ben restorexin gücüne çok inanıyorum. Gerçekten uzamayı hızlandırıyor
Maşallah 1 haftada çok güzel uzama olmuş. bayıldım :)

Ben de saçıma şimdi dax Supergro kullandım.
Gece yıkıycam yarın yenii bir fotoğraf atarım. İnşallah Hazirana kadar istediğimiz boyda olur umarım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…