• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Betası az artimda sonradan sağlıklı yükselen varmi bunu duymaya ihtiyaçim var

Lütfen üzülme Allah sevdiği insanları imtihana sokar sen de o imtihandan geçiyorsun en az senin kadar üzüldüm :( Allah gönlüne göre versin
Amin seninde Rabbim gönlüne göre versin inşallah buda benim imtihanım ama içimde bir umut varki sorma ne kadar düşük yaptım ne kadar olumsuz luklarla karsilastiysamda o küçük bı hismi anlmadaim olucak gibi bı his var ama inşallah bu güzel temiz hissim olur umut dolu hissim iyiki bu hissim var olucak Allah'ın izniyle olucak

Dış gebelik ultrason da belli olmuyormuyu bana dış gebelik le ilgili bir şey söylemedi
Ayrıntılı ultrason da vajinal muayene ile tüpte odak noktası görününce belli oluyor normal ultrason la anlaşılmıyor beta iniş çıkışı en büyük şüphesi

Ayrıntılı ultrason da vajinal muayene ile tüpte odak noktası görününce belli oluyor normal ultrason la anlaşılmıyor beta iniş çıkışı en büyük şüphesi
Vajinada muayene yaptı rahmin kalınlaşmış dedi sadece demekki yok şuanda normal adet kanaması iki küçük parça düşüdu şimdi nasıl

Yani varjinadanda baktı benim sadece 1600 olması gereken beta 1200 deydi sonra kanama basladi

Amin seninde Rabbim gönlüne göre versin inşallah buda benim imtihanım ama içimde bir umut varki sorma ne kadar düşük yaptım ne kadar olumsuz luklarla karsilastiysamda o küçük bı hismi anlmadaim olucak gibi bı his var ama inşallah bu güzel temiz hissim olur umut dolu hissim iyiki bu hissim var olucak Allah'ın izniyle olucak
Olur merak etme Sen gönlünü ferah tut Allah her şeyi görüyor.. Bu arada özel Bi soru olmazsa eşinle aran nasıl?

Olur merak etme Sen gönlünü ferah tut Allah her şeyi görüyor.. Bu arada özel Bi soru olmazsa eşinle aran nasıl?
Sadece hamilelegimi bildiginde böyle nasıl desemki mutlu oluşu falan ama .ve.sonrasimda hayal kırıklığı onun yüzündeki ifade ve benim bunun için üzülmem bu var aramızda

200 _800_1200
1200 olan 1600 olması gerekirken çünkü arada 4 gün var ama olmadı kanamamda başlamıştı hala devam ediyor doktor kanamam olunca acile gelirsin dedi ama boş adet gibi oluyorum
Acile gitmedin mi. Doktor demiş ya canım gitsene boş adet ne demek kanaman başlamış eğer dış gebelik yaşıyorsan senin şuan hayati tehliken var iç kanama geçirme riskin var basite alınacak bi konu değil bu

Acile gitmedin mi. Doktor demiş ya canım gitsene boş adet ne demek kanaman başlamış eğer dış gebelik yaşıyorsan senin şuan hayati tehliken var iç kanama geçirme riskin var basite alınacak bi konu değil bu
Ama doktor dış gebelik demedi varjinadan bakti

Adet kanamasi gibi şuan hani kötü bir durum yokki aşırı bı kanaman sancı. Olursa dedi

Kaç gündür kanamam var olsa bir şey Allah korusun olurdu herhalde

Ama doktor dış gebelik demedi varjinadan bakti
Canım ben illaki dış gebeliktir demiyorum zaten inşallah değildir ama size kanamanız olursa acile gidin demiş. Daha 3 değerden dış gebelik olduğu anlaşılmaz zaten ben yaklaşık 10 kere verince teşhis konmuştu ve en son zaman da ayrıntılı ultrason da odak noktası göründü normal poliklinik muayenesinde değil

Canım ben illaki dış gebeliktir demiyorum zaten inşallah değildir ama size kanamanız olursa acile gidin demiş. Daha 3 değerden dış gebelik olduğu anlaşılmaz zaten ben yaklaşık 10 kere verince teşhis konmuştu ve en son zaman da ayrıntılı ultrason da odak noktası göründü normal poliklinik muayenesinde değil
Belirtileriniz neydi peki

Adet kanamasi gibi şuan hani kötü bir durum yokki aşırı bı kanaman sancı. Olursa dedi
Bilmiyorum da ya ben çok evhamlıyım yada siz çok sakin. Kanamanız var gebesiniz ve gitmiyorsunuz düşük tehlikesi yaşıyor olabilirsiniz öyleyse size düşük önleyici ilaç başlarlar değilse ona göre tedavi başlarlar. Zaten normal adet gibi oluyor düşük kanaması nasıl olur sanıyorsunuz

Beni çok korkuttunuz yarın giderim gel demişti beta için zaten pazar gününede

Beni çok korkuttunuz yarın giderim gel demişti beta için zaten pazar gününede
Canım derdim seni korkutmak değil ama biraz olsun dikkat et senin için bebeğin için bu acıyı yaşamış biri olduğum için bilgilendirmeye çalışıyorum hiçbir kadın yaşamasın diye

Bilmiyorum da ya ben çok evhamlıyım yada siz çok sakin. Kanamanız var gebesiniz ve gitmiyorsunuz düşük tehlikesi yaşıyor olabilirsiniz öyleyse size düşük önleyici ilaç başlarlar değilse ona göre tedavi başlarlar. Zaten normal adet gibi oluyor düşük kanaması nasıl olur sanıyorsunuz
Ben dedim kanamam var doktora doktor önemsemedi dedi keseyi görence başlatılır öyle bir ilaç yok dedi

Back
X