Amin seninde Rabbim gönlüne göre versin inşallah buda benim imtihanım ama içimde bir umut varki sorma ne kadar düşük yaptım ne kadar olumsuz luklarla karsilastiysamda o küçük bı hismi anlmadaim olucak gibi bı his var ama inşallah bu güzel temiz hissim olur umut dolu hissim iyiki bu hissim var olucak Allah'ın izniyle olucakLütfen üzülme Allah sevdiği insanları imtihana sokar sen de o imtihandan geçiyorsun en az senin kadar üzüldüm Allah gönlüne göre versin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Betası az artimda sonradan sağlıklı yükselen varmi bunu duymaya ihtiyaçim var
- Konu Sahibi Belina
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Ayrıntılı ultrason da vajinal muayene ile tüpte odak noktası görününce belli oluyor normal ultrason la anlaşılmıyor beta iniş çıkışı en büyük şüphesiDış gebelik ultrason da belli olmuyormuyu bana dış gebelik le ilgili bir şey söylemedi
Vajinada muayene yaptı rahmin kalınlaşmış dedi sadece demekki yok şuanda normal adet kanaması iki küçük parça düşüdu şimdi nasılAyrıntılı ultrason da vajinal muayene ile tüpte odak noktası görününce belli oluyor normal ultrason la anlaşılmıyor beta iniş çıkışı en büyük şüphesi
Yani varjinadanda baktı benim sadece 1600 olması gereken beta 1200 deydi sonra kanama basladiAyrıntılı ultrason da vajinal muayene ile tüpte odak noktası görününce belli oluyor normal ultrason la anlaşılmıyor beta iniş çıkışı en büyük şüphesi
Olur merak etme Sen gönlünü ferah tut Allah her şeyi görüyor.. Bu arada özel Bi soru olmazsa eşinle aran nasıl?Amin seninde Rabbim gönlüne göre versin inşallah buda benim imtihanım ama içimde bir umut varki sorma ne kadar düşük yaptım ne kadar olumsuz luklarla karsilastiysamda o küçük bı hismi anlmadaim olucak gibi bı his var ama inşallah bu güzel temiz hissim olur umut dolu hissim iyiki bu hissim var olucak Allah'ın izniyle olucak
İyi neden sorduğunu merak ettimOlur merak etme Sen gönlünü ferah tut Allah her şeyi görüyor.. Bu arada özel Bi soru olmazsa eşinle aran nasıl?
Sadece hamilelegimi bildiginde böyle nasıl desemki mutlu oluşu falan ama .ve.sonrasimda hayal kırıklığı onun yüzündeki ifade ve benim bunun için üzülmem bu var aramızdaOlur merak etme Sen gönlünü ferah tut Allah her şeyi görüyor.. Bu arada özel Bi soru olmazsa eşinle aran nasıl?
Betanız şimdiye kadar gayet güzel ilerledi miVajinada muayene yaptı rahmin kalınlaşmış dedi sadece demekki yok şuanda normal adet kanaması iki küçük parça düşüdu şimdi nasıl
200 _800_1200Betanız şimdiye kadar gayet güzel ilerledi mi
1200 olan 1600 olması gerekirken çünkü arada 4 gün var ama olmadı kanamamda başlamıştı hala devam ediyor doktor kanamam olunca acile gelirsin dedi ama boş adet gibi oluyorum
Acile gitmedin mi. Doktor demiş ya canım gitsene boş adet ne demek kanaman başlamış eğer dış gebelik yaşıyorsan senin şuan hayati tehliken var iç kanama geçirme riskin var basite alınacak bi konu değil bu200 _800_1200
1200 olan 1600 olması gerekirken çünkü arada 4 gün var ama olmadı kanamamda başlamıştı hala devam ediyor doktor kanamam olunca acile gelirsin dedi ama boş adet gibi oluyorum
Ama doktor dış gebelik demedi varjinadan baktiAcile gitmedin mi. Doktor demiş ya canım gitsene boş adet ne demek kanaman başlamış eğer dış gebelik yaşıyorsan senin şuan hayati tehliken var iç kanama geçirme riskin var basite alınacak bi konu değil bu
Adet kanamasi gibi şuan hani kötü bir durum yokki aşırı bı kanaman sancı. Olursa dediAcile gitmedin mi. Doktor demiş ya canım gitsene boş adet ne demek kanaman başlamış eğer dış gebelik yaşıyorsan senin şuan hayati tehliken var iç kanama geçirme riskin var basite alınacak bi konu değil bu
Kaç gündür kanamam var olsa bir şey Allah korusun olurdu herhaldeAcile gitmedin mi. Doktor demiş ya canım gitsene boş adet ne demek kanaman başlamış eğer dış gebelik yaşıyorsan senin şuan hayati tehliken var iç kanama geçirme riskin var basite alınacak bi konu değil bu
Canım ben illaki dış gebeliktir demiyorum zaten inşallah değildir ama size kanamanız olursa acile gidin demiş. Daha 3 değerden dış gebelik olduğu anlaşılmaz zaten ben yaklaşık 10 kere verince teşhis konmuştu ve en son zaman da ayrıntılı ultrason da odak noktası göründü normal poliklinik muayenesinde değilAma doktor dış gebelik demedi varjinadan bakti
Belirtileriniz neydi pekiCanım ben illaki dış gebeliktir demiyorum zaten inşallah değildir ama size kanamanız olursa acile gidin demiş. Daha 3 değerden dış gebelik olduğu anlaşılmaz zaten ben yaklaşık 10 kere verince teşhis konmuştu ve en son zaman da ayrıntılı ultrason da odak noktası göründü normal poliklinik muayenesinde değil
Bilmiyorum da ya ben çok evhamlıyım yada siz çok sakin. Kanamanız var gebesiniz ve gitmiyorsunuz düşük tehlikesi yaşıyor olabilirsiniz öyleyse size düşük önleyici ilaç başlarlar değilse ona göre tedavi başlarlar. Zaten normal adet gibi oluyor düşük kanaması nasıl olur sanıyorsunuzAdet kanamasi gibi şuan hani kötü bir durum yokki aşırı bı kanaman sancı. Olursa dedi
Beni çok korkuttunuz yarın giderim gel demişti beta için zaten pazar gününedeCanım ben illaki dış gebeliktir demiyorum zaten inşallah değildir ama size kanamanız olursa acile gidin demiş. Daha 3 değerden dış gebelik olduğu anlaşılmaz zaten ben yaklaşık 10 kere verince teşhis konmuştu ve en son zaman da ayrıntılı ultrason da odak noktası göründü normal poliklinik muayenesinde değil
Bi anda kanamam başladı ağrı sancı yoktu bende deBelirtileriniz neydi peki
Canım derdim seni korkutmak değil ama biraz olsun dikkat et senin için bebeğin için bu acıyı yaşamış biri olduğum için bilgilendirmeye çalışıyorum hiçbir kadın yaşamasın diyeBeni çok korkuttunuz yarın giderim gel demişti beta için zaten pazar gününede
Ben dedim kanamam var doktora doktor önemsemedi dedi keseyi görence başlatılır öyle bir ilaç yok dediBilmiyorum da ya ben çok evhamlıyım yada siz çok sakin. Kanamanız var gebesiniz ve gitmiyorsunuz düşük tehlikesi yaşıyor olabilirsiniz öyleyse size düşük önleyici ilaç başlarlar değilse ona göre tedavi başlarlar. Zaten normal adet gibi oluyor düşük kanaması nasıl olur sanıyorsunuz