Betanın düzenli şekilde %66 artması

esra2207

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
10
Puanlar
38
8 mayısda pgt li tek embriyo transferi oldum 9. Gün kan değerim 153 çıktı. 11. Gün 260. 13. Gün 432 .15. Gün 710 değerlerim 2 ye katlamıyor ortalama %66 şık artışlarda devam ediyor hastaneden artış kötü değil dediler fakat olumsuz birşey olursa diye çok korkuyorum. Başına bu şekilde gelen varmı ?

%60 artması yeterli diye biliyorum

%60 artması yeterli diye biliyorum
Teşekkür ederim. Bende okudum ama genelde 2 kat artması sağlıklı ilerlediğini gösterir diyor hekimler. Birde geçen yıl kendiliğimden hamile kalmıştım betaya düzenli baktırmamıştım ama kese görmeye gittiğimizde betam olması gerekenden çok aşşağı bi değerde kalmıştı bütün bunları düşününce korkuya kapılıyorum

Gönlünü ferah tut bence düzenli ve olması gerektiği gibi artmış alllah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin

Şuan durumunuz ne

17. Gün verdiğim kan %95 artmıştı. Şimdi keseyi görmek için 5 haziranın gelmesini bekliyorum
Kese görünene kadar bişey yapıldı mı size acaba ilaç vs verildi mi kimyasal olmaması için

Kese görünene kadar bişey yapıldı mı size acaba ilaç vs verildi mi kimyasal olmaması için
Ben tüp bebekle hanile kaldım kullandıpım bir çok ilaç var şuan zaten . Henğz kese görmeyede gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…