Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sakin olun ilk öncelikle kaç haftalık hamilesinizKızlar Cuma günü doktora gittim betam 3106 çıkmıştı karından ultrasonla baktı ve kese göremedi 6000 üzeri olunca görülür dedi pazartesi tekrar gideceğim. Böyle bir durum yaşayan var mı sizce neden görünmedi sağlıksız bir gebelik mi bu belirsizlik beni çok üzüyor
18 aralık yumurtlamamdı varsa da yenidir 3 haftalık falandır kese göremediği için kaç haftalık bilemiyorumsakin olun ilk öncelikle kaç haftalık hamilesiniz
Adetin düzenli mi ve Son adet tarihi ne18 aralık yumurtlamamdı varsa da yenidir 3 haftalık falandır kese göremediği için kaç haftalık bilemiyorum
Polikistik over var adetlerim çok düzenli değil son adetim 9-15 kasım arasıydıAdetin düzenli mi ve Son adet tarihi ne
Anladım aslında bu değer ile bu önümüzdeki hafta kese görülür diye düşünüyorum. Vajinal mi baktı yoksa karından mı?Polikistik over var adetlerim çok düzenli değil son adetim 9-15 kasım arasıydı
Anladım aslında bu değer ile bu önümüzdeki hafta kese görülür diye düşünüyorum. Vajinal mi baktı yoksa karından mı
Karından 5. Haftadan sonra ancak gözüküyor vajinal daha erken gözüküyor biraz bekle bir iki haftaya görülür inşallahKarından baktı sadece