Betahgc yaptırmalı mıyım

Butik alfa

🌸✨
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2020
953
744
53
Kızlar selam adetime bugünü saymazsak 3 gün var yarın betahgc yaptırsam sonuc verir mii ?

Sen çatlatma ignesi de oldun. 15.gün evde test yap bekle. Ortalık karışık. Bu stres gebe kalmayı da zorlaştıran bir şey başa çıkmak zorundasın.

Sen çatlatma ignesi de oldun. 15.gün evde test yap bekle. Ortalık karışık. Bu stres gebe kalmayı da zorlaştıran bir şey başa çıkmak zorundasın.
Ayy sorma ilk oldugu için o kadar sabırsızım ki olcak mı olmıcak mı gerçekten çok kafa kurcalayan bi durum evimin hemen karsııadan özel bi hastane var hemen gidip geliyim diyorum çok kalabalık değil zaten ama bilmiyorum bi yandanda bekliyim diyorum kafa karmakarısık işte

Ben de 2 kez vuruldum 4 kez klomen kullandım iki ignede de 11.gün gidip kan verdim sonuç 0.0 ☹ bin tane de belirti yapıyo iğne. Nefret ettim bu ilaçlardan. Düşünmeyeceğim desen de ya memen ağrıyo ya kasıkta batma oluyo ya uykun geliyo vs. vs. Seni çok iyi anlıyorum. Başka zaman olsa kesinlikle git derdim bu stresi yaşamak yerine. Ama şimdi sabırlı olmalısın.

Zaten iğne olalı ole
Bakalım 12gün test yaptım silik çıktı yarın yine evde yapıcam kan tesyi için biraz daha beklicem en azından adet günü geçsin 3 gün kaldı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…