- 5 Temmuz 2021
- 19
- 10
- 1
- 27
- Konu Sahibi neslihan3103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi iki kat artmış bence yanlış gormediysemKızlar hamileliğimin 5.haftasındayım betahgc değerlerim bu,artışım çok yavaş kesem de gözükmedi hala sizce neden olabilir ? Dış gebelik olabilir mi ? Nolur yardımcı olun,?
Aşgıda bıraktığım şekilde ilerleme oldu son zamanlarda çok az arttı ve betam 2000 ken kesem hala gözükmediTarih olarak yazarmısın nasıl ilerledi artış
Son test dört gün arayla yapıldı ama artış hızı yavaş değil mi sizce de ? Bide kesem gözükmedi kafam Allak bullak,bide tahminlerime göre haftam 6 vs ama beta değerine bakarak doktorlar geç döllenme olmustur max 5 haftalık diyorlarHepsi 2 kat artmış sadece son test 3 gün sonra yapılmış değil mi
Orada artış 2 kattan biraz fazla
Bence normal artış.
Benim de artışlarım 2 kat artmıştı çok iyiydi ama kese görünmedi dış gebelik çıktı. Kanama flan var mı ya da lekelenme ağrı vs?Kızlar hamileliğimin 5.haftasındayım betahgc değerlerim bu,artışım çok yavaş kesem de gözükmedi hala sizce neden olabilir ? Dış gebelik olabilir mi ? Nolur yardımcı olun,?
Az artış olmuş ozamanSon test dört gün arayla yapıldı ama artış hızı yavaş değil mi sizce de ? Bide kesem gözükmedi kafam Allak bullak,bide tahminlerime göre haftam 6 vs ama beta değerine bakarak doktorlar geç döllenme olmustur max 5 haftalık diyorlar
Burada çok arkadaş kesenin geç göründüğünü ve geç döllenme olabileceğini konuştu.oluyor bunlar merak etmeyin.gec döllenme olduysa 5 haftalık diye düşünelim.bazi hanımlar 7.haftayim kese görünmedi diyor ama sonradan kesei görüyorlar.icini ferah tut.Son test dört gün arayla yapıldı ama artış hızı yavaş değil mi sizce de ? Bide kesem gözükmedi kafam Allak bullak,bide tahminlerime göre haftam 6 vs ama beta değerine bakarak doktorlar geç döllenme olmustur max 5 haftalık diyorlar
Son test dört gün arayla yapıldı ama artış hızı yavaş değil mi sizce de ? Bide kesem gözükmedi kafam Allak bullak,bide tahminlerime göre haftam 6 vs ama beta değerine bakarak doktorlar geç döllenme olmustur max 5Hepsi 2 kat artmış sadece son test 3 gün sonra yapılmış değil mi
Orada artış 2 kattan biraz fazla
Bence normal artış.
kanama vs yok ama sürekli her an adet olacakmış gibi ağırlarım oluyorBenim de artışlarım 2 kat artmıştı çok iyiydi ama kese görünmedi dış gebelik çıktı. Kanama flan var mı ya da lekelenme ağrı vs?
İnşallah diyelim canım 2.hamileliğim ve biri düşükle sonuçlanınca ister istemez herseyde korkar oldum hakkımızda hayırlısı olsjn bakalım yarın gideceğim kadın doğuma bakalım nolacakBurada çok arkadaş kesenin geç göründüğünü ve geç döllenme olabileceğini konuştu.oluyor bunlar merak etmeyin.gec döllenme olduysa 5 haftalık diye düşünelim.bazi hanımlar 7.haftayim kese görünmedi diyor ama sonradan kesei görüyorlar.icini ferah tut.
Ben 3 gün diye ortalama baktım.cok az yavaş o zaman ama artışta çok fark yok.bence 2 gün aha sabredip baktırın artışa
2000 de kese gözükmesi lazım ams beş altı gün daha bekleAşgıda bıraktığım şekilde ilerleme oldu son zamanlarda çok az arttı ve betam 2000 ken kesem hala gözükmedi
Sonuç ne çıktı acabaİnşallah diyelim canım 2.hamileliğim ve biri düşükle sonuçlanınca ister istemez herseyde korkar oldum hakkımızda hayırlısı olsjn bakalım yarın gideceğim kadın doğuma bakalım nolacak
Merhaba Nasıl sonuçlandı ,Son test dört gün arayla yapıldı ama artış hızı yavaş değil mi sizce de ? Bide kesem gözükmedi kafam Allak bullak,bide tahminlerime göre haftam 6 vs ama beta değerine bakarak doktorlar geç döllenme olmustur max 5
kanama vs yok ama sürekli her an adet olacakmış gibi ağırlarım oluyor
Şıktınız yokmuş bebeğim 11 haftalık oldu her insanda olabilecek bileymiş Efham yapmamıza gerek bile yokmuş maalesefSonuç ne çıktı acaba