Kızlar 24 kasımda adet tarihimdi iki gun gecikti 26 kasımda adet oldum ama ilk gun cok azdi ikinci gunde oyleydi zaten 2.gunun akşamında cok fena bademciklerim ağrıdı titreme usume geldi dr gittik antibiyotik ve agri kesici yazdı adetten dolayi kullanmak istemedim ama cok.mecbur kaldim kullandim adetim kesildi ilac mi kesti ke disi oyle oldu bilmiyorum ama buyuk ihtimal ilac kesti. Ve 10 gun gecti kasigim agriyodu oyle bi kramp girdiki bacagima kadar vuruyodu sol taraf aksamdan geceye kadar vardi ağrı gece yarisi wc gittim camasirimda kan vardi ertesi gunde yine geldi ama tuhafti ve cok degildi ve baze kahverengiydi bazende pembe lekelenme gibi tam 5gun devam etti kaynanama anlattim dedi belki hamilesindir dedigine gore onunda iyle olmuş bi çocuğunda ustune adet olmus herneyse kaynanamla 5. Gun dr gittim olanlari anlattim kan testi yaptı cuma gunuydu eve geldim sonuclar ucin ben aradim hemsireyi betahcg 17.5 cikmis hemsire var da diyemem yok.da diyemem dedi bi hafta sonra gel dedi. Kafam cok karışık basina böyle bişey gelen var mı.