betahcg

sakpolatt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
14
1
34
Kızlar 24 kasımda adet tarihimdi iki gun gecikti 26 kasımda adet oldum ama ilk gun cok azdi ikinci gunde oyleydi zaten 2.gunun akşamında cok fena bademciklerim ağrıdı titreme usume geldi dr gittik antibiyotik ve agri kesici yazdı adetten dolayi kullanmak istemedim ama cok.mecbur kaldim kullandim adetim kesildi ilac mi kesti ke disi oyle oldu bilmiyorum ama buyuk ihtimal ilac kesti. Ve 10 gun gecti kasigim agriyodu oyle bi kramp girdiki bacagima kadar vuruyodu sol taraf aksamdan geceye kadar vardi ağrı gece yarisi wc gittim camasirimda kan vardi ertesi gunde yine geldi ama tuhafti ve cok degildi ve baze kahverengiydi bazende pembe lekelenme gibi tam 5gun devam etti kaynanama anlattim dedi belki hamilesindir dedigine gore onunda iyle olmuş bi çocuğunda ustune adet olmus herneyse kaynanamla 5. Gun dr gittim olanlari anlattim kan testi yaptı cuma gunuydu eve geldim sonuclar ucin ben aradim hemsireyi betahcg 17.5 cikmis hemsire var da diyemem yok.da diyemem dedi bi hafta sonra gel dedi. Kafam cok karışık basina böyle bişey gelen var mı.

17.5 suanlik pozitif gorunuyor.
5ten yukarisi cunku.
Umarim saglikla tutunur bebegin sen yat dinlen bak kahverengi leke varmis dusuk tehlikesi olmasin.

Bende 2 gün önce baktırdım adetıme 1 gün vardı yanı daha gecmemıstı 17.37 çıktı bugün tekrar baktırıcam hayırlısıyla inş güzel haberler alırım

Bende 2 gün önce baktırdım adetıme 1 gün vardı yanı daha gecmemıstı 17.37 çıktı bugün tekrar baktırıcam hayırlısıyla inş güzel haberler alırım
Slm cnm nasıl haberler inş vardr bebişn merk ettm:)

Yok Can'ım kimyasal gebelikmiş artık kafayı yicem sorma düşüğümden sonra bi türlü hamile kalamadım bu ay sonuna doğru genetık test yaptırcam artık doktorlar gerek yok diyorlar ama baktırıcam yinede

Ben de bugün kimyasal gebelik gecirdigimi ogrendim arkadaslar.hem de 2 gun once beta 720 idi.bugun 84 e düsmüş:KK43:

Bende dün lekelenme sonucudunda kanama oldu 5.5 haftalik düşük yaptım psikolojim çok kötü allah yardımcimiz olsun

Cok uzuldum bnde bugun doktora kontrole gtcem Allah yardımcımz olsn

Hayırlısı diycez artık kızlar çalışmalara devam moralleri yüksek tutucaZ zorda olsa

Yarın test yapılcakmş bna yumurtam catladı mu diye ben catlıcam artk :)

Sıkmayın canınızı saglıksızmış ki kimyasal olmuş Allahım inş saglıklı gorcegmz gunleri getrcek

X