- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 31
Evet canim bieaz sabretmelisin ama catlatma ignesi falan vurulduysan igne etkisi olabilir.pazartesi gunu betahcg verdım 6.6cıktı 7 gunu var adet olmama bel agrıyor ve akıntım cok var sizce hamılemıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canim bieaz sabretmelisin ama catlatma ignesi falan vurulduysan igne etkisi olabilir.pazartesi gunu betahcg verdım 6.6cıktı 7 gunu var adet olmama bel agrıyor ve akıntım cok var sizce hamılemıyım
Yavas gidipde sonra katlayanlar var mersk etme doktorun saglikli gebelik oldugunu teyit eder keseyi gorunceAdetim gecikeli 5 gün oldu ilk beta 23.99 iki gün sonra 120 çıktı değerim neden bu kadar düşük bilen birisi varsa cevaplayabimir mi ??
Sağlıksız gebeliklerde düşük ilerlermiş doğru mu valla nasıl beklicem bu haftayı sevinemedim bile korkmaktanYavas gidipde sonra katlayanlar var mersk etme doktorun saglikli gebelik oldugunu teyit eder keseyi gor
Sağlıksız gebeliklerde düşük ilerlermiş doğru mu valla nasıl beklicem bu haftayı sevinemedim bile korkmaktan
Yoo yavas ilerleyip saglikli gebelik olusan dolu insan var. Lütfen sakin ol stres kotu etkiler bebegi relax ol
Allah razı olsun insan destek vericek birisini bekliyor bu zamanlarda benim ilk çocuğum olucak eğer olursa tedirginim çok daha önce yaşadığım bişey de değil herkesin çok yüksek değerleri benimki düşük geldi
Benim akrabalarımdada hiç erken öğrenen yok hepsi 2. Ayda öğrenmiş üstüne gören var genetik midir bilemedim bende
İşte ben gibi adet gunu bile cok ince cizgi görüyorum. Bak attim testimi suanda var gibi ama cok silik gordugun gibi 2 3 gun gecicek de biraz koyulasicak dusun 1 hafta gecerken ogreniyorum =)Benim akrabalarımdada hiç erken öğrenen yok hepsi 2. Ayda öğrenmiş üstüne gören var genetik midir bilemedim bende
Hamilesin canim ben sana deyim baya seninki belli yani.Benimde silikti ilk yaptigimda dün bu sekile geldi ama net değil 4 gün gecikti normalde net olması gerek sanki
İlk yaptigimda adet günü seninki gibiydi 120 olmuş kanda hâlâ riskli diyolar bende onu anlamıyorum yükseliyor kiminin 3000 den geri azalıyor anlamadım ki neye sevinicez çift çizgiyle kara kara düşünüyorumHamilesin canim ben sana deyim baya seninki belli yani.