5 ve üzeri gebelik diye biliyorum adetinede daha çok varmış bence hamilesin gibi duruyopazartesi gunu betahcg verdım 6.6cıktı 7 gunu var adet olmama bel agrıyor ve akıntım cok var sizce hamılemıyım
6,6 gebelik demek bence bugün hemen gidip tekrar kan verin artış var mı yok mu bakınpazartesi gunu betahcg verdım 6.6cıktı 7 gunu var adet olmama bel agrıyor ve akıntım cok var sizce hamılemıyım
çok sagul canım benım bılgın için6,6 gebelik demek bence bugün hemen gidip tekrar kan verin artış var mı yok mu bakın
çok sagul canım benım bılgın içinHamilesin yüs puan
çok sagul canım benım bılgın için6,6 gebelik demek bence bugün hemen gidip tekrar kan verin artış var mı yok mu bakın
rica ederim istiyor muydunuz bilmiyorum ama istiyorsanız eğer umarım güzel bir artış görürsünüz :)çok sagul canım benım bılgın için
sagul hemnde cok istıyordum zaten klomen artı caltma ignesiyele hamıle kaldım canım benımrica ederim istiyor muydunuz bilmiyorum ama istiyorsanız eğer umarım güzel bir artış görürsünüz :)
çatlatma iğnesini ne zaman oldunuz kaç gün öncesagul hemnde cok istıyordum zaten klomen artı caltma ignesiyele hamıle kaldım canım benım
2 bucuk hafta olduçatlatma iğnesini ne zaman oldunuz kaç gün önce
o zaman iğne etkisi kalmamıştır. hayırlısı olsun hamilesiniz bu değerlere göre. sağlıkla büyüsün doğsun inşallah2 bucuk hafta oldu
amin iyişalaho zaman iğne etkisi kalmamıştır. hayırlısı olsun hamilesiniz bu değerlere göre. sağlıkla büyüsün doğsun inşallah
5 ve üzeri gebelik adete 7 gün varken 6 üstü çıkmış bence hamilesinizpazartesi gunu betahcg verdım 6.6cıktı 7 gunu var adet olmama bel agrıyor ve akıntım cok var sizce hamılemıyım
Sagul teskur ederim canim5 ve üzeri gebelik adete 7 gün varken 6 üstü çıkmış bence hamilesiniztakip edin artışı
Beni tedavi ile hamile kaldigim icin doktor istedineden adete 7 gün kala test yaptınız ki kendinize işkence gibi bişey bu.
bthcg 6 2gün sonra 12 sonra 24 sonra 48 yada daha fazla bi değer çıkması lazım ve tabi adetinizin gelmemesi lazım son gün senin için hayırlısı olsun inşalahh
Beni tedavi ile hamile kaldigim icin doktor istedİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?